ZBOG OVE FOTOGRAFIJE JE IVANIŠEVIĆ ‘OKRENUO SVE’ DA DOĐE DO NJENOG BROJA Nakon 24 godine otkriven nepoznati detalj s Hrvaticom u ‘Prijateljima’

Fanovi serije “Prijatelji” oduševili su se kad su otkrili da se u jednoj sceni druge epizode treće sezone, pod nazivom “The One When No One’s ready” nalazi i lice svjetski proslavljene Hrvatice.

U ovoj epizodi, naime, (točno na 2.04 minuti) Chandler u ruci drži časopis Cosmopolitan, čiju naslovnicu krasi jedna od naših najuspješnijih manekenki svih vremena, Tatjana Dragović.

Upravo zbog te naslovnice, kako se puno puta pisalo i prenosilo, Goran Ivanišević se i zainteresirao za tada njemu nepoznatu, prelijepu Zagrepčanku, te je “okrenuo nebo i emlju” da dođe do njezinog broja i stupi s njom u kontakt.

Tatjana je “pala” na čari markantnog i neobuzdanog Splićanina, a u svojoj dugogodišnjoj ljubavnoj vezi, koja je završila i brakom, postali su roditelji danas 16-godišnje Amber Marije i 12-godišnjeg Emanuela.

Brak između Tatjane i Gorana okončan je prije šest godina, no odnosi među njima ostali su jako dobri.

Atraktivna Zagrepčanka danas je u sretnoj vezi s glazbenikom i modelom Vlahom Arbulićem, s kojim ima kćerkicu Luce.

Goran Ivanišević je zavolio radijsku voditeljicu Nives Čanović i s njom u braku, ovog proljeća, postao tata malenog Olivera.

more recommended stories