Published On: Pet, pro 25th, 2020

ZBLIŽILI SE TIJEKOM SNIMANJA Tom Cruise ima 20 godina mlađu partnericu

Holivudska zvijezda Tom Cruise (58) i njegova dvadeset godina mlađa kolegica Hayley Atwell kliknuli su od prvog dana snimanja sedmog nastavka ‘Nemoguće misije’, a kako su u međuvremenu postali nerazdvojni, krenula su nagađanja o novom zvjezdanom paru.

Slavni glumac već je ovoga tjedna punio novinske stupce, ali ne izlijevima romantike, nego bijesa, i to prema osoblju na snimanju koje je kršilo epidemiološke mjere, piše Tportal.

Cruise nije dovođen u vezu sa ovako poznatom osobom još od njegovog razvoda od Katie Holmes 2012. godine, a Hayley se navodno ove godine razišla sa svojim partnerom, engleskim liječnikom.

‘Tom i Hayley kliknuli su od prvog dana. Zaključavanje i sve poteškoće koje je ono donijelo još su ih više zbližili i postali su prilično nerazdvojni’, rekao je izvor za The Sun.

‘Sastajali su se nakon radnog vremena, a ona je bila i u njegovom londonskom stanu. Sjajno se slažu i čini se da su oboje vrlo sretni’, dodao je izvor.

Tijekom posljednjih tjedana Tom i Hayley su snimali scene za film ‘Nemoguća misija 7’ u Rimu, Veneciji, Britaniji i Norverškoj, a na setu su stalno viđani skupa. Posljednja ozbiljnija veza Toma Cruisa bio je brak s glumicom Katie Holmes, s kojom se razišao 2012. godine, a s kojom je dobio kćer Suri (14).

Prije Katie, Cruise je bio oženjen s Nicole Kidman od 1990. do 2001. Nakon razvoda je zadržao skrbništvo nad njihovom usvojenom djecom. Isabella (27) i Connor (25) su odgojeni u Scientološkoj crkvi. /HMS/