Utorak, 16 srpnja, 2024

Završen ‘Blidinje Zima Fest’, broj posjetitelja premašio sva očekivanja organizatora

Must Read

Veliki zimski festival “Blidinje Zima Fest”, koji je započeo 30. prosinca 2017. godine koncertom Jelene Rozge i trajao tri dana, uz spektakularni doček Nove godine, svečano je završen 1. siječnja koncertom pjevača Jole.

Pored spomenutih muzičkih zvijezda, tijekom tri dana festivala nastupili su i Neno Murić, Mokarski tamburaši, Valentino Perutina te grupa Noćni let i tamburaški sastav “Prima”, a muzički program dodatno su obogatili i mnogobrojni DJ-evi, prenosi Fena.

Organizatori su istaknuli kako je broj posjetitelja kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz Republike Hrvatske, premašio njihova očekivanja, s obzirom na to da je broj posjetitelja tijekom tri dana premašio brojku od 5.000.

– Ovo je prvi put da se ovako jedan veliki festival održava na ovom području, a rekordni broj posjetitelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, premašio je naša očekivanja. Vremenske prilike bile su na našoj strani, pa su posjetitelji svakog dana mogli uživati u zimskoj idili i sportovima na ski stazi. Nadamo se da će ovo u budućnosti prerasti u jednu tradiciju i veliku turističku atrakciju – poručili su organizatori festivala.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nova “navodna” vijest iz Pariza

Inače prva verzija naslova na Index.hr bila je ovo: Do jutra možda bude da je u slučajnoj šetnji okrznut čuvar...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -