Published On: Sri, lis 7th, 2020

ZASTUPNICA U SKUPŠTINI HNŽ Stana Burić pitala Tužiteljstvo što se radi na procesuiranju odgovornih za ratni zločin nad Hrvatima Grabovice i Uzdola

Stana Burić, zastupnica HDZ-a BiH u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije na svome je Facebook profilu napisala kako je u sklopu jučerašnje rasprave upitala glavnog tužitelja Tužiteljstva HNŽ što se to radi na procesuiranje odgovornih za ratni zločin bošnjačke Armije BiH nad Hrvatima Uzdola i Grabovice koji se nalaze na području te županije.

Hrvatski Medijski Servis status Stane Burić prenosi u cijelosti:

“Na današnjoj sjednici Skupštine Hercegovačko neretvanske županije raspravljali smo o radu Tužiteljstva HNŽ-a u 2019. godini. U svome zastupničkom pitanju glavnog tužitelja HNŽ-a upitala sam za procesuiranje ratnih zločina nad Hrvatima Grabovice i Uzdola, za koje još nitko nije odgovarao.

Kao zastupnica ispred HDZ-a BiH u Skupštini Hercegovačko neretvanske županije u svome daljnjem radu nastaviti ću se zalagati za procesuiranje ratnih zločina nad Hrvatima Grabovice i Uzdola, jer je krajnje vrijeme da i ratni zločini nad Hrvatima Grabovice i Uzdola u gledaju svjetlo pravde.

Stana Burić, zastupnica ispred HDZ-a BiH u Skupštini Hercegovačko neretvanske županije”, napisala je Burić na Facebooku.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>