Published On: Pet, stu 1st, 2019

ZAŠTO SU ISTUPI ŽELJKA KOMŠIĆA JAKO VAŽNI: Dokazao je da je Dayton rasistički sustav

Brisanje konstitutivnosti je protuustavno djelovanje. Pravo na protuustavno djelovanje u BIH pak nemaju svi.

To pravo nije definirano po načelu krvi i nacionalne pripadnosti. Nego po načelu političke pripadnosti.

Ako politički Srbi il Hrvati zagovaraju nešto što nije u skladu s Ustavom oni dobiju sankcije.

Ako to isto zagovaraju politički Bošnjaci što znači i  halal Srbi i halal Hrvati to se zove humanizam i demokracija. I to se ne sankcionira.

Komšić djeluje notorno i više nego očito protuustavno. On zagovara dokidanje natkrovljujućeg ustavnog načela BIH. Konstitutivnosti.

Što u suštini znači ništa drugo nego rušenje Ustava. A izabran je upravo prema postojećem Ustavu. I postojećim zakonima.

Kandidirao se čovjek da bi rušio poredak koji predstavlja. OHR koji je plaćen da čuva Ustav pri tome doživljava novu mladost. Kao skupina pubertetlija vesele se svakoj njegovoj rečenici. I svi su hairli.

OHR Komšića neće kazniti iako svaki dan govori da treba rušiti poredak.

Kad je Dodik govorio da treba mijenjati zakon o Ustavnom sudu dobio je sankcije. Čović upozorenje. Šteta je što i Čović nije dobio sankcije. Tako bi politika Međunarodnih pubertetlija u BIH koji ne poznaju odnose niti povijest niti ukorijenjenost identiteta u BIH bila iskrenija. Iskreno amaterska. Građani BIH , većina njih konačno bi shvatili da je poziija Međunarodne zajednice u BIH antihrvatska i antisrpska te probošnjačka.

Možete li doista zamisliti Dodika il Čovića kako govore o potrebi rušenja postojećeg poretka a da to prođe bez reakcija?

Komšićevi istupi , i ne samo njegovi nego istupi i SDA koja sve otvorenije govori slično , pa i u službenoj Deklaraciji dokaz su da je političkom Sarajevu dozvoljena potpuna politička sloboda govora. Dok Srbima i Hrvatima nije. Točnije Banja luci i Mostaru.

OHR i Međunarodna zajednica ušli su u  poziciju “nadzora divljaštva plemena Bosne i Hercegovine” da nama “primitivnim balkanskim plemenima” pokažu što je to sloboda riječi i demokracija. Iako jako dobro znaju da su naše divljaštvo i naš tribalizam posljedice njihovih višestoljetnih kolonijalnih osvajanja i izrabljivanja ovih područja.

I umjesto da nam pomognu, da sustignemo razvijeni zapad nakon stoljeća njihovih izrabljivanja, oni su nam sada tutori. I novi kočničari.

25 godina kasnije BIH je i dalje tamni vilajet. Kao u doba Osmanlija, oni koji za sebe tvrde da su El Fatihovi sinovi i da je Bosna ostavljena Erdoganu u amanet imaju potpune političke i demokratske slobode. Nešto slično bilo je i AU monarhiji. Iako se narod BIH razveselio slomu Osmanlija i dolasku Zapada odnosi se nisu puno promijenili. Begovi su zadržali povlastice. Kalaj je krenuo u stvaranje jedne nacije. Ne pokušavši razumjeti BIH. I ono što joj se dogodilo tijekom stoljeća robovlasničkog kalifata pod Osmanlijama.

Potomci kaura, potomci potkačene raje u osmanskom kalifatu, danas prava na političke slobode ponovno nemaju. Ako ih ispolje dobit će po prstima.

Eto to je učinak Inzka, OHR-a, OSCE-a i uglednih  brusselskih učitelja koji su tu došli da nam pokažu što je to Europska povelja o ljudskim pravima.

25 godina nakon Daytona u BIH slobodnije misli sin nekog napadača na WTC, koji je u međuvremenu dobio državljanstvo po ocu , prije nego je babo odletio za NYC, nego što smije misliti potomak onih koji nemaju tako “slavnu” prošlost kao što je to prošlost “moj babo , bivši član Armije BIH srušio je američke tornjeve”.

Hvala ti Inzko, hvala ti Brusselsu. dobročinitelji naši.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare