Published On: Pet, pro 13th, 2019

Zašto su Hrvati u BIH politički glup narod? Evo zašto…

Hrvati iz BIH, ima ih preko 500.000 samo u RH, plus oni u BIH i svijetu doista imaju i pravo i šansu presuditi Predsjednika RH. Čak samo pisanje o tome kako je to nedopustivo je protuustavno. Agencija u kojoj sjede Malenica i Gavran a koja se bavi nadzorom elektronskih medija morala bi, ponavljamo, morala bi kažnjavati sve medije u RH koji bi dovodili u pitanje prava građana RH  koji žive van RH da presude izbore.

Koji će ti uostalom k, pravo da glasuješ na izborima, koji će ti k RH Ustav u kojem stoji da vlast pripada narodu i proizilazi iz naroda ako si ti škart Hrvat čiji glas ne smije presuditi?

Opet ako se sad stvorila prilika da Hrvat van RH presudi što je to uvjet Hrvata iz BIH kandidatima?

Nema ga.

Glupi Hrvati iz BiH, politički nepismen lacij kojem su fratrizani i HDZBIH isprali mozak, kao da se pretplaćuje na glasanje za “vrijednosti i ideologije” umjesto da svim kandidatima jasno pokažu od šake do lakta ako ne obećaju ispunjenje osnovnog uvjeta – Uvođenje viza građanima FBIH koji su glasali za Komšića, pooštrenje režima na granici i pravno maltretiranje na ulazu u EU svih takvih sve dok Komšić ne odstupi. To bi preko noći stvorilo tisuće bošnjačkih prosvjednika pred Komšićevim uredom. Sami bi ga natjeali da ode. Ili bi barem za 4 godine razmislili hoće li Hrvatima u BIH nametati Predsjenika.

Što uostalom znači Kolindino “Stojim uz Vas” kad ona od Mate Beskičmenog Granića, ne smije ni pomisliti na takvo nešto?

Škoro ako bi pobijedio opet, nakon izbora otrčao bi u Sarajevo, kao da ide na koncert, jeo bi ćevape, primao nagrade grada Sarajeva i bio bi eutaniziran. Evo već je rekao da bi nas posjetio. Šta mi imao od toga što nas netko posjeti?

Isto bi uradila i Kraljica Balkana. Ta ona već nosi nagradu po Isa Beg Isakoviću, čovjeku koji nije klao samo kršćane u BIH nego i kršćane po Hrvatskoj.

Valjda zato ona jeste predstavnik demoNkršćanske Hrvatske.

I najbolje i najgore izdanje Škore i Kolinde za Hrvate su pogubni. Ako budu mlaki predsjednici to je loše za Hrvate u BIH. Ako budu žestoki opet imaju teret HDZ-a BIH. Bošnjački lobiji u svijetu predstavit će ih kao UZP politiku podjele Bosne.

Uostalom tko smeta Kolindi biti već danas državnica? Tko joj smeta lupiti šakom od stol i tražiti od Vlade RH da se postroži granični režim prema građanima BIH iz Tuzlanskog, Sarajevskog, Zeničkog i Bihaćkog kantona. Kantona majorizacije njenog naroda. Tko? Zašto to ne čini? Zato što laže. Kao i svo vrijeme do sada.

Jedini koji može Hrvatima u BIH donijeti dugoročnu korist je Milanović. Nepredvidiv, rigidan, “komunjara” al državnik. Žestok državnik. Koji dolazi iz SDP-a.

Ne može mu se trpati UZP niti želja za podjelom Bosne. A da će mirno gledati što čini Komšić neće. Već je pokazao da neće.

E sad pojasniti Hrvatu u BIH da pitanje izbora RH predsjednika nije pitanje ideologije, vrijednosit, kršćanstva, borbe protiv komunjare Milanovića, nego pitanje čistog interesa i borbe za goli opstanak, nemoguće je.

Prosječan Hrvat iz plemena Molitvene zajednice ide na zornice, utakmice i sluša što će mu fratrizani reć za kog da se glasuje.

A Fratrizani su u BIH već utržili svoj utjecaj. Mislite da im je Ured za Hrvate izvan RH slučajno dao 7 milijuna kuna?

 

Dragi Hrvati u BIH glupi ste. I vaša patnja i nestanak, itekako su posljedica vaše gluposti.

Da imate političkog talenta nitko od vas ne bi izišao na izbore dati glas bilo kome od ovih troje, čak ni Milanoviću, nikome, dok jasno ne odgovore, koji je odgovor sutra njihov, prema Sarajevu. I kako to konkretno planiraju prisiliti parazita Komšića da se skine s hrvatske kičme i hrvatske lisnice u BIH.

Ajd jedan dan ne razmišljajte ko fratrizanski ministranti i nemisleći lacij. Čisto si postavite pitanje – što bi uradio Kurtz i Austrijska Vlada da Bošnjačka nacionalistička klika treći put Austrijancima u BIH nameće člana Predsjedništva.

Žao nam je. Al glupi ste. Ne želite misliti na sebe i na svoju djecu. Prodajete svoj ponos prejeftino. A ko fol ponosan narod.

Ko vas onda i šljivi. Ako ne cjenite sebe, što bi vas netko drugi cijenio?

Nestanite.

Imat ćete vječnu slavu na nebu. Jedan dan, kad potpuno bude završen genocid nad vama, dug 555 godina, možda RH Sabor bude toliko milostiv, pa u znak sjećanja na RH zastavu stavi i grb Huma, grb Rame, i grb Bosne.

Politički Glupa Molitvena. Zajednico.

Na dobro vam došli blagdani i svi sveci Božji. I sretno s nestankom.

Poskok.info

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare