Published On: Čet, stu 23rd, 2017

Zašto se ubila Mladićeva kćer Ana, nakon čega je on postao još okrutniji

Jedna od neizravnih žrtava sada već osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića bila je i njegova kći i miljenica Ana koju je zvao svojom zvijezdom.

Bila je odlična studentica medicine u Beogradu, a na oca je bila ponosna zato što je bio pravi vojnik. Čak ga je posjećivala i na ratištu. Onda se 1994. godine nešto dogodilo. Ana je 24. ožujka 1994. godine uzela očev najdraži pištolj i u obiteljskoj kući počinila samoubojstvo.

Najveći životni udarac

Za Mladića je to bio golemi šok i najveći životni udarac, a javnost se dugo bavila razlozima koji su ovu uspješnu mladu djevojku, staru samo 23 godine, natjerali da sama sebi oduzme život. Tako su mediji pisali da je ona bila u vrlo dubokom šoku i pod izrazito velikim pritiskom okoline zbog sve više napisa o tome kako je njezin otac, za kojega je bila jako vezana, okrutni masovni ubojica, piše Večernji list.

No govorilo se i pisalo i o tome da je glavni uzrok njezina samoubojstva njezin dečko Dragan, koji je poginuo na bojištu u Bosni i Hercegovini. Mladiću se Dragan navodno uopće nije sviđao i nikako nije želio da njegova Zvijezda bude s njime u vezi. Kako bi ga se riješio, organizirao je da bude mobiliziran i poslan na ratište u BiH, gdje je poginuo. Ana je navodno doznala za to i nije to mogla podnijeti.

Nije želio istragu o njezinoj smrti

No Mladić je od samoga početka tvrdio da njegova Ana nije počinila samoubojstvo, već da ju je netko ubio, najvjerojatnije netko iz beogradskih mafijaških krugova. Nije želio istragu o njezinoj smrti, a uoči pokopa sam ju je našminkao.

Gubitak kćeri od Ratka Mladića učinio je još okrutnijeg i nemilosrdnijeg ubojicu. Nešto više od godine dana nakon njezine smrti u Srebrenici je naredio pogubljenje gotovo osam tisuća muslimana./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>