Published On: Sub, pro 6th, 2014

ZAŠTO SE RUGATI IZETBEGOVIĆU KAD I SRBI IDU NA DŽUMU? Haris, Rasim i Nermin zbog džume su prekinuli sjednicu Doma naroda!

Većina medija u BIH jučer je s podsmijehom objavila vijest kako je Bakir Izetbegović prekinuo sastanak s visokim izaslanstvom EU jer je morao ići na džumu. Iako se s religijskim pravima i navikama nije zezati i valja ih poštovati mora se primjetiit kako je podsmijeh medija u našoj dragoj domovini licemjeran. Zašto? Pa zato što su trojica Srba iz Doma naroda FBIH prrije nekoliko dana također prekinuli sjednicu kako bi otišli na džumu. Dečki su inače članovi Ajanovićevog BOSS-a i posrbili su se radi plaće. Što je njihovo građansko pravo kažu naši divni zakoni. Ako ne znate o čem pričamo pitajte Nerkeza Arifhodžića. Otkad se izjasnio kao Hrvat deblji je za pola milijuna maraka. Nekažnjivo dabome. I ne samo što je deblji za taj iznos nego je tom izjavom stekao pravo da postane šef hrvatske kvote diplomacije u BIH, ukazom Željka Komšića, kojom šefuje iz Rima.

 

Nakon što je u Petak konstituisana Skuština Kantona Sarajevo, kraći sastanak održao je Klub Srba. Kraći, jer je isti prekinut zbog odlaska tri člana na džumu.

Srbi? A idu na džumu?

Pa da, riječ je o Harisu Plehi, Rasimu Smajiću i Nerminu Bjelaku, koji rekoše da su Srbi, al da su Srbi samo kada su u prostorijama Skuštine KS. Van zgrade Skupštine, oni su Bošnjaci.

A što su Srbi?

Pa Srbi su da bi bili izabrani u Dom naroda.

A što u Dom naroda?

Pa da bi imali tri milje platu.pedjakojovic

A u tome je kvaka?

Pa jeste.

A šta kaže “najveći” Srbin u Skuštini KS Peđa Kojović?

Pa kaže… subhanallah… ibreti se.

A ko ti je ovo na slici?

Haris Pleho

A gdje su druga dvojica?

Ma druga dva su totalni anonimusi, ne mogu im naći slike.

Subhanallah, što bi Peđa reko…