Published On: Pet, ožu 25th, 2022

GDJE SU SAD SANKCIJE: Zašto OHR dopušta Bakiru Izetbegoviću tako otvoreno ponižavati Ustavni sud BIH?

U presudi Ljubić između ostalog stoji da su stranke u BIH dužne izmijeniti Izborni zakon na način da se Manjinama u FBIH omogućuje da njihov klub postane klub Manjina a ne klub Bošnjaka koje biraju Bošnjaci.

Da klub Srba postane klub predstavnika Srba u FBIH a ne klub Srba koje biraju Bošnjaci,

te da klub Hrvata postane klub predstavnika Hrvata u FBIH a ne klub Hrvata koje biraju Bošnjaci.

Umjesto toga, a sve pod blagoslovom međunarodnih “prijatelja” pregovori završavaju ovom rečenicom Bakira Izetbegovića:

Želimo smanjenje uloge Doma naroda.

I tako je zahtjev Ustavnog suda , da se osnaži uloga Doma naroda, završio propalim pregovorima, u kojima SDA traži smanjenje uloge Doma naroda.

Treba li dodati ovome i sljedeće: Ustavna prava Srba, Hrvata, Manjina u FBIH ni po čemu ne bi smjela ovisiti od političkih ideja SDA i njihovih satelita.

Nakon ovog US ambasada tvrdi da se izbori moraju održati jer se tako održava Dayton, a upravo su oni šutjeli dok je Bakir Izetbegović nasrtao na Dayton.

Sada pozivaju na neustavne izbore, nikome ne prijete sankcijama, iako su Dodiku dali sankcije zbog neustavnog zakona o Danu RS-a koji je minijatura važnosti u odnosu na neustavni izborni zakon.

I dok US ambasada prijeti da se mora izići na izbore, pa čak i narodima koji bi morali izići iako znaju da tim izlaskom nemaju pravo birati, šefica liberala Sabina Ćudić hvali se kako je u EU parlamentu ustala protiv ustavnih prava malobrojnijih skupina u BIH.

U BIH se tako čuvari međunarodnog prava, poglavito US ambasada, hvale rušenjem istog, te prijete da će tjerati ljude na izbore, možda i sankcionirati političare koji ostanu pri stavu da je izlazak na neustavne izbore protuzakonit i protuustavan, Bakir Izetbegović ucjenjuje, neometano , zahtjevima za rušenjem Daytona, bošnjačka liberalka po EU se zalaže za protudaytonska rješenja, zazivajući brisanje prava čak i manjinama u BIH.

Na odstrijelu u BIH su samo oni koji se pozivaju na međunarodno pravo, na poštivanje Ustava BIH i na provođenje presuda Ustavnog suda BIH.

  • Za to vrijeme, SDA botovi, imputiraju Hrvatima da su uz Ruse, iako nisu, dok oni ako ih upitaš : Kada ćete prozvati SDA za skrivanje  imena 4-orice vojnika SDA, bivših pripadnika Armije BIH koji su rušili WTC, i zašto nikada niti jedna SDA TV u BIH nije objavila ta imena i tu priču, naprosto zašute.
  • Inače ovih danas su javno oplakivali Madeliene Allbright, ženu koja je javno priznala da je ubojstvo 500.000 iračke djece, sve redom muslimana, bilo opravdano. 
  • Jedini koji su je osuđivali i zbog te rečenice bili su Srbi.

Eto toliko o BIH i principima, zakonima i vrijednostima.

 

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
12 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Anonimac

Kakve sankcije dosadni ste sa tim kad je on sorošovski placenik

Lamza

Ha ha bravo.

Izmetbegović

Na kraju balade a kraj je blizu, biće kako mi kršćani želimo.. 😁 Živković prvi pada a za njim i horde islamista..

diogen

Nema sankcija zato što treba udobrovoljiti saudijsku arabiju,katar iran i druge islamske zemlje da isporučuju energente zapadnoj evropi kojima bi nadoknadili energente koje nemogu kupiti bez rubalja.U kontekstu navedenog hrvati i srbi kao i čitava BiH dođu kao prihvatljiva zanemarljiva kolatelarna šteta u zaštiti euro atlantskih interesa.

Lamza

Bravo

Anonimac

Ako bih točno napiso razlog za ponašanje USA ambasade i onih koji su “pomagali” da dođe do pregovora između Hrvata i muslimana, post bi mi bio obrisan.Reči ću pod cijenu “žutih slova” da je EU i USA bitnija nafta iz islamskih zemalja radi cirkusa u Ukraini.i da jke to razlog što nitko nije dao muslimanima pcku za odbijanje svih opcija koje su bile na stolu.

Lamza

Kako će kad ga oni i guraju i podržavaju.

Lamza

Onaj mali ćeelavi njeemački peendrek se nešta ušutao.

Lamza

O čemu ova ćuudićka njake? Ja koze bože dragi. Ona nekog obaještava da je tamo neko s nekim razgovarao? Zemljo otvori se.

Anonimac

KAKVE SANKCIJE I NJEGOV BABO JE ZRTVOVO MIR ZA BIH PA JE DOBIO NI TRECINU BIH TAKO I RIDJOBRADI ZRTVUJE FBIH AKO OVAKO NASTAVI DOBIT CE POJAS GAZE

HrvojeHrvatinić

Pa OHR je leglo ISILa i Al kaide što ste očekivali?

Lamza

A ona vila pored Sarajva?