Published On: Uto, lip 15th, 2021

Zašto nema suspenzija na BHRT kada se kaže tzv. VRS ili tzv. HVO?

Navodno su autori priloga u kojem se Armiju BIH naziva takozvanom smijenjeni. No ona je doista bila takozvana  sve do Daytona. Tako su je zvali određeni građani BIH. Zato je takozvana. Nije bila priznata od cijele BIH.

I HVO i VRS i ABIH su bile takozvane , međusobno nepriznate s ove il one strane, vojske, na ovom ili onom teritoriju BIH. Barem jedan BH narod , što će reći veliki dio BH građana u ovom il onom trenutku nije priznavao jednu od ovih vojski. Kako svaka vojska nije bila prihvaćena od jednog od tri naroda sve do Daytona, kao legalna vojska, sve tri su do Daytona takozvane vojske.

Od Daytona one prestaju to biti. Potpisom u Daytonu, kako to mirovni ugovori nalažu, zaraćene strane se međusobno priznaju.

Tada nastupa legalnost VRS-a ali i Republike Srpske, legalnost Armije BIH, nakon koje čak i neki džihadisti strani borci traže BH državljanstva i mirovine. Manji broj ih traži državljanstva, jer su to Šefik i  Bisera već rješili, dok veći broj traži boračke mirovine, pošto su se smjestili u Kalesiji, Zenici ili Sarajevu, oženili su Eminu, Asju ili Nurzu i eno ih u kladioniacama. A para za kladionicu treba.

HVO legalnost nastupa što se Bošnjaka tiče znatno ranije. HVO je priznat od početka rata u BIH od strane Bošnjaka, kao i ABIH od strane Hrvata, međusobno sve do rata 1993 komuniciraju i rade strategiju, a nakon rata 1993 i Washingtonskog sporazuma u kojem su poštivali da će se poštovati i voljeti ponovno skupa ratuju protiv Srba.

Na način da Hrvati oslobađaju Jajce i Bihać, a Bošnjaci potom slav oslobođanje tih gradova uz zastave Armije BIH. Strateški jako dobre i mudre pobjede Armije.

U svakom slučaju niti jedna vojska nije bila proznata sve do Daytona.

Pa bi na državnoj TV kući koja poštuje Dayton, u kojem stoji da su narodi jednakopravni morao postojati nekakav korektan odnos prema ovom pitanju.

Naime ne može se VRS ili HVO nazivati takozvanima kao ni Srpsku ni HercegBosnu a sve što je vezano za Bošnjake netakozvanima.

Jer pazite, Hrvati i Srbi apsolutno nemaju ništa protiv tog da se s bošnjačkih privatnih TV kuća raju uči kako je ABIH odbranila cijelu BIH, kako nije rušila bogomolje, i kako su njena obredna klanjs BH građana i etničko čišćenje BH gradova bili sporadični. Neka informiraju što žele.

Međutim na državnoj TV kući  morala bi se cijeniti istina. I Dayton.

Dakle ili su takozvane sve do 1995 ili nije niti jedna. Samo jednak odnos prema našem pravu na postojanje, može ovo društvo gurnuti naprijed.

Ako hrvatski i srpski kadrovi ostanu šutjeti na BHRT-u i ako se nastavi propagirati kako je sve srpsko i hrvatsko takozvano onda je to asimiliacija u laž zvanu “mi smo bili država i mi smo imali državni legitimitet a vi ste bili borci protiv države”.

VRS i HVO su sastavni dijelovi, sutvorci današnjih Oružanih snaga BIH. Ako su bili takozvani zašto se s njima išlo graditi takozvane Oružane snage BIH?

HercegBosna, njen predsjednik, vođa HercegBosne Zubak,  neosuđen je čovjek i prvi predsjednik Federacije, koju je HercegBosna stvorila i stvarala daleko više nego tzv. Prostor džihada, kako su u ratu pukovnici ABIH nazivali prostor koji su nadzirali. A kojeg se danas stide.

Ugledni pravnik g. Zoran Perković, čovjek koji voli slati lascivne selfije tuđim ženama preko plavih oceana, također član proširene Vlade HercegBosne i sudionik mnogog sastanka sa vrhom HercegBosne, danas je desna ruka Bisere Turković, iako je u ratu bio  Zubakov prvi pomoćnik u uredu za zakonoštovlje ili što li već, čovjek koji je jako puno pomogao i Jadranku Prliću tijekom borbe HercegBosne za samostalnu BIH.

Dakle ako je sve to tako takozvano kako to da ti vođe tog takozvanog su danas u Sarajevu tako popularni i cijenjeni ljudi?

Republika Srpska  ne samo da više nije takozvana nego se to ime spominje u Ustavu BIH. I primjetit ćete na BHRT da se to ime zaobilazi. Kao da je konspirativno ime. Kao da nije Daytonska kategorija. Pa ćete čuti manji BH entitet, ER ES, al nikada ili gotovo nikada Republik Srpska.

Dakle poštovani Belmine, il kako li se već zoveš, đe su ti suspenzije? I kad će?

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x