Published On: Čet, velj 17th, 2022

ZAŠTO KOSOROVA NE NAPADA OVE ČUVARE SRPSKE: Traži li SDA gašenje Srpske ili čuva institucije Srpske?

Djela a ne riječi.

Ako se neka partija natječe godinama za institucije Republike Srpske, kao što to čini SDA, ili za poziciju dopredsjednika Republike Srpske, ta stranka poštuje Republiku Srpsku, njene zakone, njene institucije i ulazeći u njene strukture, klanjajući se pred njenom trobojnicom, srpskom, obraćajući se s njenoj predsjednici s “Poštovana, poštovani”, SDA iz dana u dan, čuva i jača Srpsku.

I to daleko jače nego HDZBIH koji je u Srpskoj daleko, daleko slabiji.

Stoga je SDA-ovo moraliziranje nad Čovićevom rečenicom “Čuvajte Srpsku” bijedno.

Lako je razumijeti Kosorice i slične političke mrtvace koji po naredbodavčevim instrukcijama puštaju riječi iz usta, no kako shvatiti reakciju medijsko političkog Sarajeva, najvećeg čuvara Srpske osim kao još jedaj orkestrirani medijski linč? Kojem je cilj samo ubijanje karaktera i kompromitacija hrvatskog pitanja u BIH.

SDA je najveći Čuvar Srpske, kao i sve političke stranke u Sarajevu.

Odgovorno tvrdimo, kada bi sada Hrvati predložili SDA-u i satelitima , novo ustavno uređenje BIH u kojem se gase i FBIH i Srpska i BIH postaje uređena kao 1991, niti jedna bošnjačka stranka ne bi prihvatila taj prijedlog.

Jer u takvoj BIH prestaje mogućnost majorizacije.

Odgovor na taj prijedlog bio bi0: “Ne ne, ne, Federacija i Srpska su daytonske kategorije”.

Iz toga je jasno tko je najveći čuvar Srpske u BIH. Ako ništa najbrojniji.

Iz ovoga dobijamo i odgovr na pitanje zašto Jadranka Kosor i Stipe Mesić ne napadaju ove najveće čuvare Srpske u BIH.

Odgovor je jednostavan: Oni rade po ugovoru i po ispostavljenoj fakturi.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
22 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
drZlikovac

SDA je kao i HDZ…ne možeš opravdavati HDZ tako što kritiziraš SDA.
Ne umanjuje se Čovićeva odgovornost za izgovoreno u parlamentu RS upirući u SDA..elementarna politička kultura nalaže kritiku najprije “svojih “ kako bi mogao kritizirati druge…

Faraon Murat

Zlikovac RELAX,dobit ćeš karcinom od silne mržnje prema
svemu hrvatskom.
Ajde Allah’a emanet

drZlikovac

Vjerovatno to Google prevoditelj pogrešno preveo moj komentar sa hrvatskog na U dbaddski 😁

Mura

I ju pametnice naše.

Faraon Murat

Veliki ego je veliki štit
za veliki prazan prostor

Mura

Već ga ima.

Mura

Ma štaa kazala naša pametnica zliki? Nešto o samokritici na balkanu? Nemaš to ni u bjjeloj kuući a kamo li kod nas.

God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America

Zijev😴😴😴😴

1 year ago zadnji put uredio God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America
UNITED STATES OF AMERICA

As many as six terrorists who carried out the terrorist attack on the World Trade Center in New York and the Pentagon were members of the El-Mujahed Brigade, the terorist Army of Bosnia and Herzegovina, or were trained in camps in BiH after the war. Khalid al-Midhar, a pilot who crashed into the WTC in New York and Muhammad Ata, who was killed during a terrorist attack, were members of the terrorist Army of Bosnia and Hercegivina El-Mujahed Brigade had a BiH passport, given to them by muslim nationalist from SDA, SEFIK DZAFEROVIC and his boss BAKIR IZETBEGOVIĆ, the Joint Report said. of the U.S. Senate and Congress immediately after the Sept. 11 terrorist attacks.

In March 2004, it was established that another pilot, Navak Elhamzi, had also participated in the war in BiH as a member of the El-Mujahed Brigade.

Kiklop

A sta je to Covic lose uradio sto je govorio u Skupstini RS.Da je govori u Sarajevu na skupstini SDA bilo bi ok.Vise im smeta Covic u Mostaru sto se bori za prava hrvatskog naroda nego Mesic i Kosorka koji lobiraju u Zagrebu za muslimane tj. Bosnjake bih uz dobru nadoknadu tj.novac.Sve se placa.Stipe rasturio Jugu , a sacuvao bi bih kao unitarnu.Bas kako muslimani zele.Covjek kome nista nije sveto , a Jaca rospija i misli da je pametna.Hvala im za sve samo neka nas ostave na miru.Eno im u Sarajevu cevapi u cevabdjinici Zeljo.
Kakvi ste vas dvoje niste ni za gledati…

1 year ago zadnji put uredio Kiklop
drZlikovac

E jehbigha..ako sam ne kontaš šta ima loše u Čovićevu “izlaganju” u gncidnoj onda ti ne vridi ni elaborat iznositi..😛

Mura

Nije loše ništa, konjino. Loše je samo u tvom nelogičnom i nepravednom mozgu.

Mura

Bravo. Koji to idiot na ovoj planeti uopšte može reći nešto dobro o sda i mošnjama?

vitina

Srbi su i bez Čovićevih riječi svjesni toga ako hoće da im bošnjačka politika ne kroji sudbinu da moraju čuvati RS. To ih zadnjih četvrt stoljeća svakodnevno podsjeća bošnjačka strana svojim odnosom prema Hrvatima. Svatko onaj koji misli da će politički ukinuti RS grdno se vara. Normalna BiH nikad neće zaživjeti dok je gnječe ove dvije krajnosti(bošnjački unitarizam i srpski separatizam).

Mura

Tako je.

drZlikovac

Srbi jesu svjesni no ih novopečeni Hrvat (bivši Jugoslaven) Čović ne bi tribali još i na to poticati…ne u ime Hrvata koje zastupa…on ako želi neka slobodno propagira bratstvo i jedinstvo u svoje osobno ime…i u tvoje..
Unitarizam nije provodiv u dominaciji jednog naroda a serbski separatizam je moguće spriječiti samo vojnom represijom ,sve ostalo je odgađanje neminovnog..

Mura

Ma ko je čuvar rs? Ljudi ba šta lupate?

Anonimac

Kosorova kao i Mesić su postali klasične muslimanske dinar efendije koji se stalno prodaju za jeftine pare, kao i svoje bivše dužnosti koje su obnašali.
Toliko su neomiljeni kod Hrvata iz BiH da im se nesmiju pojaviti niti na oči.
Grozan je to usud ići sarajevskim begovima i agama malo-malo na rukoljub i preko stola bačene škude.

drZlikovac

Najveći dio tih BiH Hrvata upravo je birao ovaj dvojac i to više puta…sad se snebivaju ,vjerovatno su više ljuti sami na sebe jer su im dozvolili da ih preveslaju…i što je najgore meni ih trpaju u koš koji ih nikad nije ni zaokružio ni favorizira…hehehe ,ne mogu a ne biti zloban…😁

1 year ago zadnji put uredio drZlikovac
Anonimac

Zlikovče, niti jedan Hrvat iz BiH nikada nije glasao za Mesića, a Kosorova dok je bila na liniji Hrvatskih interesa u BiH i oslobađanja Hrvata od muslimanske supremacije imala je glasove.
Čim je okrenula ploču potkupljena sarajevskim škudama postala je persona non grata među Hrvatima BiH.

drZlikovac

Tako kažu i Hrvati iz RH ,nitko javno neće priznati da je birao Mesića…a on dva puta postao predsjednik što nije nikako bilo moguće bez glasova HDZekana…ali to priznati..jok!😁

drZlikovac

A šta..nije vam silo jer je kritizirala Čovićev istup u parlamentu gnzidne…pa to joj je jedino što i je dobro uradila u političkom životu od kad je završila “kumrovečku partijsku školu “..😀

1 year ago zadnji put uredio drZlikovac