Published On: Sub, tra 1st, 2023

Zašto je suštinski pogrešno da navodni socijaldemokrat blokira vladu Federacije zbog Sanje Vlaisavljević?

Da Stojanović zbilja želi dobro i Federaciji i Bosni i Hercegovini – želio bi i javno zagovarao veći broj osoba poput Vlaisavljević na svim razinama vlasti

IVAN CRNJAC | 31. OŽUJKA 2023. | 22:51

Kada je na sve tri nacionalne strane u BiH bujao nacionalizam gospođa Sanja Vlaisavljević radila je na dijalogu i širenju kulture dijaloga, kada je svatko gledao što se događa u njegovoj nacionalnoj zajednici, gospođa Vlaisavljević je pokušavala čuti i ispričati što kaže najmalobrojniji, ali ne i najmanje važan narod u BiH, kada su se svi bavili kadroviranjem i time kako od politike nešto iskoristiti gospođa Vlaisavljević je gledala – da – zbilja jest – ovo nije floskula – što ona može dati i politici i ovim narodima.

U Vijeću ministara je odradila perfektan mandat kod ministrice Gudeljević, bila uvijek dostupna za komentar i upit, bila na usluzi svima i pomogla da za – budimo realni – najmanje važno ministarstvo – čuju svi koji ranije nisu čuli.

Čistim zaslugama je predložena za ministricu u vladi Federacije u resoru kojem je nasušno potrebna i kojeg bi preporodila jer je resor koji treba voditi ono što, donekle, gospođa Vlaisavljević i radi gotovo cijelu karijeru.

Navodni socijaldemokrat

I onda se nađe Igor Stojanović iz SDP-a, navodni socijaldemokrat, potpredsjednik Federacije, i odbije staviti svoj potpis na imena na kojima se nalazi i gospođa Vlaisavljević.

Iako je SDP stotinu puta do sada pokazao kako nema ni s od socijaldemokracije, ovaj Stojanovićev potez dno je kakvo se u politici, čak ni kod nas, ne može često vidjeti.

A što je to što se gospođi Vlaisavljević, zapravo, zamjera? Činjenica da je pohvalila jedan restoran u Istočnom Sarajevu gdje hrana i ambijent jesu odlični?

Što je problematično

Činjenica da je branila predsjednicu Federacije Lidiju Bradaru zbog njene nespretne izjave o Dariju Kordiću? Činjenica da je jasno iznosila i artikulirala političke stavove koji stoje na braniku obrane onoga što bi BiH trebala biti – država tri konstitutivna i u svemu jednakopravna naroda?

Možda neki od ovih razloga, možda svi zajedno, ali u svakom slučaju, više nego bijedno. To je kao da se bunite zato što netko diše ili hoda i da mu to uzimate kao problem pri imenovanju na funkciju.

Da Stojanović zbilja želi dobro i Federaciji i Bosni i Hercegovini – želio bi i javno zagovarao veći broj osoba poput Vlaisavljević na svim razinama vlasti, a ne im zamjerao političke stavove, izjave izvađene iz konteksta ili mjesto gdje idu na ručak.

guest
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
2 mjeseci prije

Ona je prava osoba za kontaminaciju ovog društva.Poznate su njezine laži kako nedostaje djed mraz u Sarajevu,kako nema svinjetine I još nešto.Javno je demantovana,ali nije htjela priznati da nije u pravu,nego filozofira kako nije shvaćena.Kao da je problem ako u svakoj piljari nema svinjetine !?

AnonimacMujica
AnonimacMujica
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

Karikiraš bukovi trupče. Ona nije ni sjena kontaminacije koju vi patrijoti stvarate gaženjem u,stava svoje zemlje.

Neumska džamija bez torpeda
Neumska džamija bez torpeda
Šta ti kažeš na ovo?  AnonimacMujica
2 mjeseci prije

Ako može jedno retoričko pitanje: postoji li išta ogavnije, ljigavije i šuugavije od ovih par ćaafira koji za sitnu paru služe i Bakiru i Komši i Rumenom i Kahvazu 🙁 ?! Da me ne shvatite pogrešno, nisam ja protiv prosstitucije ali i kod prostitutki postoji famozni “Halt!” – dalje više nećeš – a jedino kod ovih lojjavaca a la ovaj Stojanović sve može – ako se dobro podmaže 🙁 ! Pljuc…

Anonimac
Anonimac
2 mjeseci prije

Poskoce ajde se malo uozbilji. Nemaju sa ovim nikakve veze politička uvjerenja
Igor je jednostavno postao Bakirov kupljeni Žetončić.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

Taj žetončič može bit i miljončič ,baš sada treba uvesti veto od dvje trećine i obojicu i preskočit taj stojanovič nije legitiman i on nešto glumata,nametnuti su ga Bošnjaci i Hrvati a trebali su srbi.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

Moguće, tip je bezličan i želi da se dopadne krezavoj raji,, opet ,idiot srbin posle ćelavog idiota

Mile
Mile
2 mjeseci prije

Jugoslavova žena, Sanja Hasanbegović bit će sve što treba za komad vlasti. Kako li će tek pričati i raditi protiv Hrvata kad joj bude interes. S obzirom da je kandidira jugosloven Čović i ne čudi.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mile
2 mjeseci prije

Ona je najpametniji političar bez dlake na jeziku reče svakom na kulturan način što ga slijedi.Da nije rekla to što je rekla meso i nikola bi bili izbačeni iz sarajeva potpuno.

Šišmiš
Šišmiš
Šta ti kažeš na ovo?  Mile
2 mjeseci prije

Čović se deklarirao ko Hrvat ima provjeriti a Komšić ko jugosloven(malo slovo) a ko fol predstavlja Hrvate.Pametnom dosta ali botovi SDA nastoje nastoje sve izvrnuti .Džaba kreće i imele.OPORBA VOZDRA

Mile
Mile
Šta ti kažeš na ovo?  Šišmiš
2 mjeseci prije

Komšić se iz potrebe, kao i Čović, sada izjašnjava kao Hrvat.

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  Mile
2 mjeseci prije

Nije bitno kako se tko izjašnjava nego da bude biran
od onih koje predstavlja!
Mogu obadvojica bit muslimani od 93′ bošnjaci!

Nisam kriv !
Nisam kriv !
2 mjeseci prije

Ovaj SStojanović je dragovoljni janjičar i kao takav romani protiv Hrvata, to mu je(njima) u genima !
Turci su mu pretke i doveli sa sobom, služe im i dan danas !
SSrboTurci !!!

never baklava
never baklava
2 mjeseci prije

Stojanović je kao njemački povremeni reprezentativac i nogometaš RB Leipziga Timo Werner, koji uvijek iznova opet pokaže kako može promašiti baš iz svake pozicije.

Veritas
Veritas
2 mjeseci prije

Priznaj da mi sada ništa nije jasno. Možda zato što je riječ upravo o Bosni i Hercegovini, zemlji stotinu čudesa (onih političkih, svakako!).