Published On: Ned, lis 10th, 2021

Zašto je Dario Knezović ljudima trn u oku pitaju se kolege? Evo zašto…

Zato što u vremenu trpnje, patnje, iseljavanja, preglasavanja, korone, neimaštine, nepravde, plutokrata Knezović, kao kakav barun, knez Hadezeovštine ponaša se kao lutka u svemiru.

Potpuno imun na ono što mu narod prolazi, iako je plaćen da govori, da maše rukama, argumentima, on poput kakvog ruskog  buržuja, prije okrtobarske revolucije, nijemo, neometano indolentno i nonšalantno preglasavajući izbornim makinacijama svoj vlastiti narod Širokog Brijega,  kojeg navodno voli, (voli ga njegov k.) kršeći mu volju jače nego Komšić, ponižavajući ga,  ubacuje preferencijama sebe na narodne jasle kako bi gore bio šutljivi SDA patuljak, kojeg zanima samo nogomet, a plaća zastupnika mu ima da služi kao nužna materijalna potka za prenošanje njegove otužne face, nesposobne da govori i misli,  s jednog  kraja kontinenta na drugi kontinent. Kako bi sjedio na utakmicama.

Knezović nije Njonjo. Njonjo zna govoriti, Njonjo je gigant za Knezovića. Njonjo se zna braniti, zna polemizirati u Saboru. Prestanite Gorana Jandrokovića nazivati Njonjom.

On čak nije ni neprijatelj našeg naroda.

Možete li to reći za Darija Knezovića? Da nije neprijatelj našeg naroda? Ili za bilo kojeg zastupnika koji si nabaci preferencije da bi iduće godine u Sarajevu oduševio SDA svojom nesposobnošću i šutnjom?

Eto kratkog voleja bratskom Bildu zašto je ovaj nadmetni loptar, krpačofil i uhljeb, te klasični primjer izumirućih HDZ primadona trn u oku ljudima sa svih portala. Aktivistima i borcima., koji se muče i biju bitke, dok on prducka po kazahstanima.

Namaz kazahstanski mu se ukiselio dabogda.

Zašto je Dario Knezović ljudima trn u oku? Zato što se drži principa i ne odustaje od njih ni pod koju cijenu

 

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
11 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Anonimac

Pitanja treba poslati američkoj ambasadi i schmitu to jest postaviti pitanje, šta oni misle o izjavama komsica koji bukvalno napada i ruši ustav bih, tako se to radi, službeno poslati upit američkoj britanskoj njemackoj ambasadi i gospodinu schmitu za njihovo misljenje

AC/DC

Nebi bilo zgorega da i od “poskoka” dođe bar anketno pitanje
u tom pravcu.
Mislim da bi svaki tjedan trebali uvesti anketna pitanja na ovakve teme koje se tiču BiH hrvatskih nacionalnih interesa.
Bilo bi vjerojatno win-win situacija za portal
i našu borbu za ravnopravnost !

AC/DC

Naprimjer;

Dali se i vi slažete da međunarodna zajednica na čelu sa USA ambasadom prelazi olako preko bošnjačkog pozivanja na rušenje Dejtona i Ustava BiH.
Napravite da svatko od nas može dati svoj glas.
Tako bar mjesečno jednu anketu!

Anonimac

Čak šestorica terorista koji su izveli teroristički napad na Svjetski trgovinski centar u New Yorku i Pentagon bili su pripadnici teroristicke Armije Bosne i Hercegovina, brigade El-Mudžahed, ili su nakon rata bili obučavani u kampovima na teritoriji BiH. Khalid al-Midhar, pilot koji se zrakoplovom zabio u WTC u New Yorku i Muhamed Ata, koji poginuo tijekom terorističkog napada, bili su pripadnici teroristicke Armije Bosne i Hercegovine brigade El-Mudžahed i imali su putovnicu BiH,koju im je dao muslimanski nacionalista iz stranke SDA SEFIK DZAFEROVIC navedeno je u Izvještaju zajedničke Komisije američkog Senata i Kongresa neposredno nakon terorističkih napada 11. rujna.

U ožujku 2004., utvrđeno je da je i drugi pilot, Navak Elhamzi, također sudjelovao u ratu u BiH kao pripadnik brigade El-Mudžahed.

Risovčanin

armija BiH islamiska teroristička organizacija

AC/DC

Naprimjer;
Dali se i vi slažete da međunarodna zajednica na čelu sa USA ambasadom prelazi olako preko bošnjačkog pozivanja na rušenje Dejtona i Ustava BiH.
Napravite da svatko od nas može dati svoj glas.
Tako bar mjesečno jednu anketu!

AC/DC

Greškom tebi poslano 🙋‍♂️

Hodidjed

Pa zašto ovog sad prozivaju. Nediljom. Presjest će mu nedjeljni ručak, ovi neki Hrvati mu samo idu na ganglije, a njemu tako fino. Niti ga tko šta pita , niti mora misliti. Njegovo je da nosa tijesne hlače, kratki kaputić i oker cipele. O ostalom brine partija.

AC/DC

Imaš pravo,
Hrvati ga maltretiranju dok mu Bošnjaci daju novce
da šuti i ništa ne radi!
Pa ti budi Hrvat,
podrška za “patriotu’ Knezovića!
PS;Nažalost ovakvih patriota je pun HDZ ali i
Hrvatski narodni sabor !