Published On: Čet, pro 5th, 2019

Zašto HDZBIH i Večernjak šute?

Ne znamo jeste li primjetili, da oko teme Komšićevog imenovanja osoba u diplomaciju, koje su prilikom imenovanja počinile kazneno djelo krivotvorenja isprave, HDZBIH nije dao ni avaza a  Večernji list nije napisao niti slova.

HDZBIH tvrdi da je politička stranka. Komšić je imenovan protuustavno i u njegovom uredu dogodi se kriminal prilikom imenovanja. Politička stranka HDZBIH ignorira događaj.

Večernji list koji ima krilaticu “Želim znati volim čitati” nije objavio ništa o tome.

Radi se o prvorazrednom političkom događaju, koji nadvisuje same aktere. Koji je digao pozornost inače apolitičnih Hrvata. Za stranku koja tvrdi da je politička morao bi biti interesantan. Za novinu koja se bori da preživi , i vjerojatno bi davno zijanila da nije političkih poticaja, isto tako.

I jedna i druga organizacija HDZBIH kao i Večernji list tvrde da služe javnosti posebno onoj od koje žive i kojoj se obraćaju.

Ta javnost je ovih tjedana na temi Komšić i zubna protetika. HDZBIH za to vrijeme leti u nebo. A Večernji list hvali tetkaste putešestvije Vinka Puljića po Dalmacijama.Šta mislite zašto nisu?

Hoćete li tekst o tome, zašto šute i  što je pozadina priče?

Baš nam se nešto čini da nećete. Jer ga i ne zaslužujete.

“Politička Nacijo”.

Idite na zornice. Slušajte fratre. Budite pokorni i milostivi.

Nestanite.

Poskok.info

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare