Published On: Sub, stu 28th, 2020

“ZARAŽENE” Fotka se proširila društvenim mrežama

Iako se ne zna kada je točno i gdje nastala fotografija, mnogi korisnici društvenih mreža iskoristili su ju kao priliku da kritiziraju nove mjere koje su na snagu stupile u ponoć.

Na društvenim mrežama počela se širiti fotografija žena koje stoje u velikom redu ispred trgovine u trgovačkom centru. Iako nije poznato kada je točno i gdje fotografija snimljena, prema nekim informacijama radi se o trgovini u Beogradu, nju su podijelili brojni korisnici i iz BiH, ali i iz Hrvatske.

 

Log into Facebook

null

Na mrežama se pojavilo nekoliko verzija fotografije, od one koja se čini kao originalna (bez natpisa na staklu), do onih “fotošopiranih”.

Naime, radi se o gužvama tijekom popularne Black Friday rasprodaje, a obzirom da u Hrvatskoj od ponoći stupale strože mjere koje će zatvoriti kafiće, ugostiteljske objekte, teretane i druge objekte, mnogi su iskoristili ovu fotografiju kao kritiku – jer trgovački centri ostaju otvoreni.

– Neka smo djeci zabranili treninge – jedan je od komentara na fotografiju, a brojni korisnici pisali su i kako im nije jasno zašto su trgovčaki centri otvoreni, dok su zatvoreni ugostiteljski objekti. Pitaju se i kako će se broj ljudi u centrima uopće regulirati.

Sudeći po fotografijama, i građani Hrvatske su iskoristili brojne popuste tijekom “crnog petka”, prenose 24sata.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>