Published On: Mon, Aug 24th, 2020
#3rd | By Desk

ZARATILA S NAJMOĆNIJIM LOBIJEM: Ministrica u HBŽ-u parkirala auto nasred ceste zbog svatova jer ne poštuju mjere i dobila kaznu za neporopisno parkiranje

Vasilija Broćeta, predsjednica Kriznog stožera Hercegbosanske županije u BiH u znak prosvjeda protiv nepoštivanja naredbi Stožera parkirala je službeni automobil na cesti u Livnu.

Predsjednica Kriznog stožera i ministrica rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih u Vladi Hercegbosanske županije, Vasilija Broćeta u znak prosvjeda protiv nepoštivanja naredbi Kriznog stožera u nedjelju je parkirala službeni automobil u Splitskoj ulici u Livnu, javlja portal Livno online.

Broćeta je parkirala suto nasred ceste u znak prosvjed jer se ne poštuju mjere Kriznog stožera

Objasnila je da je to učinila jer se, unatoč svim zabranama, i dalje održavaju svadbena slavlja.

“Jedan ljudski život vrijedi više nego bilo kakvo slavlje. Mi trenutno imamo tri trudnice koje su zaražene koronavirusom. Nitko ne poštuje naredbe. Evo i večeras, unatoč zabranama, održavaju se svadbena slavlja u županiji. Imali smo toleranciju za slavlja do 50 ljudi. Ja ne želim nikoga nositi na duši. Virus nam je ušao u zdravstveni sustav. Ja sada ugrožavam promet, ali pojedinci ugrožavaju nas sve. Dok se ne prekinu svadbena slavlja, automobil će ostati parkiran na ulici”, rekla je Broćeta za portal Livno online.

Policija joj je napisala kaznu za nepropisno parkiranje.

 

/Republikainfo.com/