Zaljubljena Anđa Marić: ‘Prije 15 godina bila sam udana, naša ljubav nije mogla biti realizirana’

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić iznenadila je javnost priznanjem u podcastu Nevena Ciganovića. Naime, otkrila je kako je poslala ljubavno pismo muškarcu s kojim nije mogla biti u vezi prije 15 godina.

“Otvorila sam svoje srce, zapravo napisala sam ljubavno pismo, ali nije mi još odgovorio. Nije mi pala kruna s glave zbog toga”, rekla je Anđa Marić Nevenu Ciganoviću i dodala kako je pismo napisala ne bi li se oslobodila okova i straha da bude ponovno povrijeđena.

“Jako staro srce”

“To radimo svi, ali ne razumijemo.. štitimo se i od svih dobrih mogućih događaja tako da sam odlučila to prekinuti”, iskreno je rekla Anđa.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

“Ova moja tetovaža na srce na ruci je precrtana s njegove ruke. Ja ovo srce imam već 15 godina na ruci, to je jako staro srce. Tada nije mogla naša ljubav biti realizirana jer sam ja bila udana žena”, rekla je i otkrila kako je riječ o muškarcu koji je njoj prvi pisao prije šest godina.

“Ja sam samo rekla: – ‘Ok, bok, hvala’. Čestitao mi je rođendan, ja sam bila jako bolesna tada, loše sam se osjećala. A sad mi se čini da sam još spremna za život i ljubav i sve”, zaključila je Anđa Marić.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.