Published On: Thu, Sep 24th, 2020

Zakoračite u svijet grafičkog dizajna: Otvorene prijave za drugi ciklus obuke

U svom okruženju svakodnevno primjećujete zanimljive detalje, odlične dizajne i oku ugodne kombinacije boja?

Maštate o karijeri freelance grafičkog dizajnera ili zaposlenika uspješne digitalne agencije? Bilo da ste svojim radovima već ispunili portfolio ili tek započinjete taj proces, nova obuka grafičkog dizajna u INTERA Tehnološkom Parku idealna je za vas!

Kroz svoj Centar za obuke INTERA Tehnološki Park kontinuirano educira kadrove u područjima traženima na tržištu rada omogućavajući im jačanje njihove konkurentnosti i povećanje broja prilika za (samo)zaposlenje. Ova obuka će vas uvesti duboko u svijet grafičkog dizajna, jednog od iznimno traženih zanimanja današnjice.

Zahvaljujući vrhunskom programu obuke iz grafičkog dizajna, moći ćete početi graditi ili znatno unaprijediti svoju karijeru u poslu koji je tražen širom svijeta.

Profesionalni programi: Adobe Photoshop, Illustrator i InDesign

Obuka će polaznike upoznati s nekim od najpopularnijih alata korištenih za dizajn vizualnih identiteta poduzeća i organizacija, promotivnih kampanja i svih onih vizualnih sadržaja u svijetu koji nas okružuje.

Adobe Photoshop, Illustrator i InDesign već su godinama neizostavni računalni alati koje koriste najbolji svjetski grafički dizajneri i koji se njima služe prilikom stvaranja nezaboravnih logotipa, kampanja na društvenim mrežama, billboarda, časopisa i knjiga, ambalaža različitih proizvoda i mnogih drugih sadržaja koji privlače pažnju ciljnih skupina.

Kroz ovu obuku u INTERA Tehnološkom Parku polaznici će se upoznati s rasterskom i vektorskom grafikom, osnovnim pravilima grafičkog dizajna, postavkama računalnih alata koje doprinose kvaliteti idejnog rješenja, ali i trikovima i principima uspješnog dizajna.

Program obuke: osnovne i napredne tehnike dizajna

Izrazito praktična obuka osigurat će polaznicima upoznavanje s osnovnim i naprednim tehnikama dizajna, a program obuke će ih uvesti u svijet u kojem se cijeni jednostavnost, pamtljivost, trajnost, prilagodljivost i prigodnost vizualnih identiteta poduzeća, organizacija, projekata, programa, usluga i proizvoda.

Nakon intenzivne obuke, polaznici će biti u mogućnosti izraditi vlastiti portfolio kojeg će moći iskoristiti već prilikom sljedećeg natječaja za angažman. Zanimanje, čije korijenje je moguće pronaći stoljećima unatrag, danas je sve popularnije i zahtijeva kontinuirano usavršavanje vještina i promatranje okoline. Kroz ovu obuku polaznici će moći nadograditi postojeća, steći nova i primijeniti cjelokupna znanja na budućim profesionalnim zanimanjima.
Broj sudionika je ograničen – prijavite se već danas!

Drugi ciklus obuke po promotivnoj cijeni, koja se organizira u suradnji s MarketMakers projektom koji je podržan od strane Vlade Švicarske, a implementira ga konzorcij Helvetas Swiss i Kolektiv (MojPosao.ba), namijenjena je početnicima koji tek žele započeti karijeru grafičkog dizajnera, ali i onima koji su u potrazi za prilikama za nadogradnju postojećih vještina.

Ovi koraci će im biti olakšani i kroz suradnju s INTERA Tehnološkim Parkom koji će polaznicima omogućiti izravan kontakt s potencijalnim poslodavcima, ali i pomoći im u počecima njihovih freelancing karijera.

Broj sudionika je ograničen, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku. Za sva dodatna pitanja mogu se obratiti timu INTERA Tehnološkog Parka na prijave@intera.ba.

Kopirati

Nakon uspješno održanog probnog predavanja u okviru obuke za CNC operatere, INTERA Tehnološki Park priprema i novi ciklus obuke za CNC programere. Ova obuka, koja se već nekoliko godina provodi paralelno s jednom od najdugovječnijih obuka u INTERA TP-u, onom za CNC operatere, polaznike uvodi u svijet CNC tehnologija koji je značajno utjecao na procese obrade metala, drveta i drugih materijala u proizvodnim poduzećima. Ove promjene su rezultirale sve većom potražnjom za ovim zanimanjima u Bosni i Hercegovini, ali i šire.

INTERA TP i Haas – uvijek na strani pobjednika!

INTERA Tehnološki Park član je svjetske HTEC mreže te je prepoznat kao jedan od najboljih i najprofesionalnijih centara u Europi za edukacije u području CNC tehnologija. HTEC centar zapravo je skraćenica od Haas Technical Education Center. Već četiri godine Haas je dio Formule 1, najskupljeg i najsofisticiranijeg tehničkog sporta koji svojim vozačima daje priliku postati najbržima i najboljima na svijetu. Upravo takve prilike, ali putem edukacija u području CNC tehnologija, INTERA TP nudi svojim polaznicima – postati stručan i dati puni gas ka razvoju svoje karijere kakvu ste do sada mogli samo zamišljati.

Broj mjesta je ograničen

Početak novog ciklusa obuke je planiran za ponedjeljak, 5.10.2020. godine u 17 sati. Kroz precizno oblikovan proces obuke, polaznici će steći ključne vještine potrebne za samostalno obavljanje posla CNC programera. Tijekom ukupno 50 školskih sati, polaznici će uz iskusne predavače steći znanja koja svaki CNC programer mora posjedovati za operacije tokarenja (turning), glodanja (milling), tokarenja-glodanja (turn-mill) te rezanja žicom (wire cut).

Prijave za novi ciklus obuke za CNC programere, otvorene su do 1.10.2020. godine.

Kako se prijaviti?

Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na htec@intera.ba.