Published On: Pon, stu 5th, 2018

Zagrebački branitelji Vukovara zgroženi gostovanjem Palme kod Bandića

Udruga veterana zagrebačkih branitelja Vukovara u ponedjeljak je u otvorenom pismu zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću poručila kako su branitelji “zgroženi i razočarani” gostovanjem predsjednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme kod Bandića.

Veterani Bandiću posebno zamjeraju što je primio Markovića, za kojeg kažu da je “potvrđeni četnik i Arkanov potrčko”, na isti dan kada se obilježavala 27. godišnjica pada Lužca kraj Vukovara, za koji se okrivljuju upravo Arkanovi vojnici, no za taj zločin još nitko nije odgovarao.

“Obraćamo se Milanu Bandiću sa jasnim i nedvosmislenim pitanjem – Otkuda Vam pravo i imate li imalo obraza? Gradonačelnik ste grada iz kojega je u Domovinski rat otišlo 80 000 ljudi braniti svoju zemlju od upravo ovakvih besprizornih koljača kao što je Dragan Marković Palma”, stoji u priopćenju.

Veterani poručuju kako ih ne zanima je li Bandić to učinio po nečijem naputku, već da je ponizio ne samo građane Zagreba, već i cijelu Hrvatsku, prenosi kamenjar.com

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare