Published On: Pet, lis 29th, 2021

ZAGJEB: Stranka “Možemosi” naredila je uklanjanje murala u čast Vukovara

Međutim mi kalkuliramo objaviti to ili ne.

Znate li zašto?

Zato što u udruzi Faktograf , kvazliberalnoj neokumunističkoj udruzi cenzora, vrhovnih tumača istine sjedi raja Sandre Benčić i druga Tomaševića.

Svako pisanje protiv “Možemosa” neokomunisti kažnjavaju gušenjem jačine FB stranice.

Tako direktno guše portal.

Stoga moramo napisati da je baš sjajno da je vlast Možemonja, maknula grafit podignut u znak sjećanja na žrtvu Vukovara.

I ne smijemo dalje pisati ništa.

A vi protumačite kako hoćete.

Napomena: Premda nam  Ustav u RH jamči slobodu pisanja, taj Ustav je podređen Facebooku. I Facebook u državi Hrvata određuje što se smije pisati i o Vukovaru. Nas Ustav u RH ne štiti baš kao ni Ustav BIH. Koji formalno jamče slobodu govora. A ne jamče ništa. Vlada u Zagrebu dopustila je da distribuciju sadržaja, kontrolu koliko će koja vijest doći do kojih očiju, dakle potpuni monopol na ocjenu istinitosti i monopol na distribuciju medijskog sadržaja nadzire šaka NGO-ovaca ideološkog usmjerenja Možemo. Sve dok HDZ u RH ne osjeti na vlastitoj koži što znači kada naučeni govor na pamet Sandre Benčić ta ekipa dostavi pred 2 milujuna očiju a Plenkovića potpuno cenzuriraju, oni neće reagirati.

Predaja medijskog suverenita neke zemlje stranoj udruzi domaćih plaćenika ne samo da je protustavno djelovanje nego je i prosto izdajničko.

Vukovar to nije zaslužio.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Legionar
Legionar
30 dana prije

Hrvati Zagreba šta se čeka, obrišite vi taj jad zvan Možemo!

Pod Orjenom
Pod Orjenom
30 dana prije

Bljak. Eto BBB posla, umjesto što maltretiraju srpske starce po Lici, Kordunu i Baniji, pametnije im se da se obračunaju sa ovim bjelosvjetskom hohštaplerskom soroševom bagrom. Prava prilila za sokoljenje.