Published On: Pon, lis 1st, 2018

Zadranka darovala automobil samohranoj majci: ´Znam kako je imati i nemati´

Žena imena Filomena postavila u je grupi Kupi prodaj Dalmacija oglas kojim je izazvala stotine komentara i nevjericu ljudi.

”Poklanja se manje auto obitelji koja je stvarno u potrebi. Auto je u voznom stanju i registrirano još tri mjeseca. Sve informacije u inbox”, napisala je Zadranka pod profilom ”Jesam To”.

Filomena je samohranoj majci četvero djece poklonila Opel Corsu staru 17 godina, a za Dalmatinski portala ispričala je i razlog zbog kojeg je to napravila.

” Rođak mi je rekao da ima automobil za mene od svog prijatelja koji posjeduje nekoliko vozila. Kako ja već imam svoju Opel Corsu, rekla sam da mi ne treba, ali mi je on svejedno dao i rekao da radim s njom što želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati”, otkrila je Zadranka koja za život zarađuju radeći noćne smjene u jednoj pekari.

Ova samohrana majka dvoje djece pohvalila se i reakcijom sina od 17 godina koji je, iako će brzo položiti vozački ispit, počeo plakati od ponosa.

”Rekao mi je ‘Mama ti si čudo’. A reći ću vam i još nešto. Iduće godine darovati ćemo i ovaj automobil kojeg sad ja vozim jer će sin kupiti novo auto, a ne trebaju nam dva”, rekla je za kraj skromna Filomena.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare