Published On: Pet, kol 19th, 2016

ZADAR: Pala banda koja je nudila prostitutke i kokain

Hrvatska policija je danas uhitila 13 osoba u dobi od 22 do 54 godine koje su se na zadarskom području bavile prostitucijom.

Posao je, kako piše Index.hr trajao oko tri mjeseca, a u međuvremenu je pruženo najmanje 15 seksualnih usluga. Mušterije su primali u privatnim stanovima i na jahti, po cijeni od 200 do 500 eura.

Za organizaciju prostitucije osumnjičeni su 30-godišnjakinja, 49-godišnjak, 35-godišnjak i 30-godišnja, priopćila zadarska policija.

Pružanjem seksualnih usluga bavilo se šest žena sa zadarskog područja koje su prijavljene prekršajno, a 34-godišnja Zagrepčanka je primala mušterije i sudjelovala u organizaciji pa je zaradila kaznenu prijavu.

Mušterije su osim seksa mogle dobiti i drogu, pa su 49-godišnjak, 29-godišnjakinja i 38-godišnjak osumnjičeni za to da su neimenovanom muškarcu u srpnju prodali manju količinu kokaina za iznos od nekoliko tisuća kuna.

Uz sve to, 36-godišnjak i 30-godišnjakinja su uspjeli i državljaninu BiH pomoći u ilegalnom prelasku granice, te mu omogućiti boravak i rad na zadarskom području./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>