Published On: Pet, ruj 13th, 2019

ZA OVAKVU DRŽAVU JE POGINUO BLAGO ZADRO: Hrvatska plaća čovjeka koji savjetuje Komšića, koji bi rušio Pelješki i čiji fanovi prijete silovanjem RH predsjednici

Prije će neki hrvatski portal u BIH dobiti potporu vlade Mađarske, Slovačke ili Češke, nego Hrvatske.

Politički ZG naprosto ne voli podupirati nešto što se ne zove Lupiga i na čemu ne piše nešto što se zove Ahmed Burić il Faruk Šehić.

Koji svake godine dobiju pare iz RH proračuna, iliti iz Buškog jezera ako vam je lakše, ne zato što su Bošnjaci ,budući da ima Bošnjaka koji pišu u cilju pomirenja i suživota s Hrvatima, nego zato da tim istim parama, pišu o hrvatskom komunalnom otpadu po bosnama i hercegovinama, kojem treba nasapunati dasku, i staviti na odlagalište gdje mu je i mjesto.

Nadamo se da Plenković nije svjestan da financira naše grobare. Ako jeste neka javi. Pa da mu odmah objavimo rat.

Isto je i s onim Pilsel Dragom. Od Hrvatske je dobio lovu, da pokrene “nezavisni autograf”, uvjet natječaja je bila nezavisnost tog portala, no koliko je Pilsel nezavisan najbolje govori podatak da Sarajevom kolaju informacije da se taj čovjek ugnijezdio u ured Željka Komšića kao savjetnik. Iako nitko ne zna kako, jer je strani državljanin, bez BH pasoša. Možda je zato u Komšićevoj kampanji dernjao se “Željko daj mi Pasoš”.

Znao il ne znao, no Plenković faktički financira čovjeka, koji je dupli agent, točnije jednosmjerna saraj špija po Zagrebima koja po ZG njuši a po Sarajevu savjetuje Komšića kako da ruši Pelješki most, i da prijeti slanjem vehabija po Jadranima.

Hrvatska, dakle uzima milijune iz Buškog jezera, kako bi osim Ahmeda i Faruka, plaćala Pilsela, da po Sarajevu, kad preko Komšića dodatno popljačka džepove BH Hrvata, od Hrvata otetom uredu, kao tapir ćući za stolom u kojem vehabija Nihat Habibi mašta o rušenju Pelješkog i vehabijama po Jadranu i čiji fanovi prijete silovanjem RH predsjednice.

Aferim ti bio trgu Markov.

Za to vrijeme Dodik, taj prokleti četnik, koji je odgovoran za Srebrenicu i sva koljiva nad Hrvatima, iako u SDS-u nikad bio nije, isti onaj Dodik koji zaustavi tužbu protiv Pelješkog treba čekati još dva desetljeća da mu ZG pusti most preko Gradiške a mi s Poskoka ćemo se preimenovati u Franjevci.info , ZlostavljamoMaleDjevojčice.info, SmrtVatikanu.ba . BiskupUGepeku.gov.ba il možda bolje u Fra Yu Kult, po njihovoj izložbi 90-ih ne bi li nam vlada države “Hrvata” ahahahahahaha, čuj države Hrvata, možda dala koju marku iz Buškog.

Trebamo li podsjećati hrvatsko katolibanstvo u BIH da je fratarska sekta dobila milijune kuna kako bi danas 13.9 proslavila dan kad je Hrvatima u BIH odsječena glava sultanovom sabljom? Il je cijenjenom katolibančadi ta informacija stresna pa ju žele ignorirati? Ako da, ne dajte se sekirati našim ispadima poput ovog. Imate danas skoro 50.000 Gospino ukazanje u Međugorju pa se fokusirajte na taj “istinitiji dio” naše stvarnosti. Gospa će ti reći sve, samo pitaj što ti treba, uputnica, građevinska dozvola. Iđe dvije buraz…

O jebotepasmater države, liderstva, naroda i jada.

Poskok.info

Napomena da ne bi ispali lažovi, u 20 godina postojanja Poskoka, Poskok je od RH države dobio ukupno 15.000 kuna, uz uvjet da se zakamuflira i da ga nema punim imenom na listi, dakle oko 700 kuna godišnje. Lupiga i slični dobili su milijune kuna. Trebamo se skriti, i stidjeti što smo hrvatski nacionalni portal u BIH da bi od RH države, koja ima imperativ državne skrbi  o Hrvatima u BIH, dobili neku sadaku. Tipa 1 promil Buških slapova.  Više bismo dobili da smo pisali u Beograd, kao portal hrvatske manjine koja živi u jednoj od srpskih država.

Eto to je danas država Blage Zadre koji je poginuo u Vukovaru. I njegovog sina koji je poginuo na Kupresu. Obojica rodom UZP-ovci, kako nas već naziva plaćeno novinsko smeće iz ureda Željka Komšića, plaćen i RH proračunom i novcima BH Hrvata, u pauzama napada na hrvatsku konstitutivnost u BIH, kada napada sve što se tim napadima protivi. Naoružan našim parama.

Napomena za gospodu iz Hrvatskog ministarstva unutarnjih poslova, kao i za gospodu iz Hrvatskog pravosudnog sustava, tužiteljstva, te ostale gospare: Pilsek čini ozbiljno kazneno djelo protiv države. Ako niste kupili diplome, vjerojatno znate koji je to članak Kaznenog zakona. Napomena i za gospodu iz SOA-e: U Hrvatsku bez pretresa ulaze političari Građanskih saveza i Komšićevi savjetnici koji su javno pozivali na terorizam na Jadranu. Za to vrijeme vi nas i Srbe, na granici u Metkoviću pretresate , skidajući nas do gole kože, po nacionalnom rasističkom kriteriju, kao zadnje smeće, strogo pazeći da koji Bošnjak ne bi bio pretresen. Ugodan vam uhljeb dan. U Zagrebistanu.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare