Za navijače Zrinjskog osigurano 1.190 ulaznica protiv Aston VIlle u Birminghamu

HŠK Zrinjski na raspolaganje je dobio 1.190 ulaznica za gostujući sektor stadiona Villa Park za utakmicu koju bh. prvak igra 5. listopada protiv Aston Ville, a cijena ulaznice iznos 45 KM (20 GBP).

Sukladno odluci kluba domaćina, ulaznice za utakmicu u Birminghamu neće biti dostupne u online prodaji, tako da će HŠK Zrinjski organizirati prodaju vaučera koji će se na dan utakmice moći zamijeniti za ulaznicu, navodi se iz HŠK Zrinjski.

Vaučeri će u prodaji biti u petak, subotu i ponedjeljak od 11 do 14 sati na blagajni stadiona HŠK Zrinjski, a moći će se kupiti isključivo uz predočenje važećeg osobnog dokumenta s kojim će vlasnik vaučera moći preuzeti ulaznicu u Birminghamu.

“Svi naši navijači koji dolazak u Englesku planiraju iz inozemstva svoje vaučere mogu rezervirati najkasnije do petka u 11 sati slanjem osobnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj osobnog dokumenta) na mail digital@hskzrinjski.ba nakon čega će dobiti potvrdu o zaprimljenoj rezervaciji”, rekli su iz kluba.

Utakmica 2. kola UEFA Konferencijske lige Aston Villa FC – HŠK Zrinjski na rasporedu je u četvrtak, 5. listopada, u 21 sat po našem vremenu./HMS/

more recommended stories