Published On: Čet, lis 22nd, 2020

Za Almira Čehajića Batka predložen jednomjesečni pritvor

Postupajuća tužiteljica Tužiteljstva Kantona Sarajevo predložila je Županijskom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora za Almira Čehajića Batka.

Pritvor je predložen zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao utjecati na svjedoke, prikriti dokaze i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, priopćeno je iz Tužiteljstva.

Osumnjičeni Davor Gaj ispitan je u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu i tijekom dana bit će predan u nadležnost Tužiteljstva ŽS.

Podsjećamo, Čehajić se sumnjiči da je nelegalno stekao blizu 625 tisuća KM, ali i da je raspolagao kreditima u ime firme “City – Otvorena mreža” iz Sarajeva, a čime je prema mišljenju istražitelja prouzrokovana šteta navedenoj firmi koja je veća od 50 tisuća KM.

Davor Gaj se sumnjiči za kazneno djelo zloupotrebe položaja jer je bio odgovorna osoba u firmi “Otvorena mreža”. Gaj se vodi kao direktor firme “City – Otvorena mreža” d.o.o. Sarajevo pod kojom je emitirana emisija “Udri muški” koju je vodio Almir Čehajić Batko.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>