WhatsApp ima novu opciju koja će vam olakšati noćno dopisivanje

Imate li iOS 13 ili Android 10 i već aktiviran tamni mod kroz sustav, WhatsApp će se automatski zacrniti i olakšati slanje poruka

Tamni mod rada, mnogima poznatiji kao dark mode, toliko je postao raširen da je sada u Androidu 10 i dio sustava pa ga možete uključiti kroz cijeli mobitel.

24sata.hr piše da osim što štedi bateriju, štedi i vaše oči, jer otvaranje aplikacija u krevetu ne rezultira privremenim sljepilom.

Nizu aplikacija koje su dobile ‘tamni mod’ sada se pridružio i WhatsApp i to kroz Android i iOS verzije nakon što su ga nudili mjesecima kroz beta testiranja.

Iz WhatsAppa su u službenoj objavi napisali kako je ovo opcija koju su ljudi najviše tražili, što bi sigurno trebalo usrećiti brojne korisnike.

Korisnici koji imaju već aktiviran dark mode ili tamni način rada na Android 10  i iOS 13 uređajima trebali bi automatski vidjeti i crni WhatsApp.

Oni koji imaju stariju verziju Androida mogu otići u postavke WhatsAppa i trebali bi otići u postavku chats > theme > i kliknuti na dark.