West Herzegowina Fest raspisuje natječaj za glazbu, film i kratku priču

West Herzegowina Fest raspisuje natječaj za glazbu, film i kratku priču. Kao i ranije, već 13 godina zaredom, Festival, koji će se održati u Širokom Brijegu od 30. srpnja do 1. kolovoza, traži najbolje neafirmirane bendove, najbolje video-uratke i najbolju kratku priču.

Glazbenici trebaju poslati najmanje tri autorske pjesme, autori kratkih filmova svoje radove u trajanju isključivo do osam minuta, a pisci kratku priču koja ne smije biti ranije objavljena, a može imati najviše 9.000 znakova.

Rok za prijavu je 1. srpnja. 2015. godine.

West Herzegowina Fest, koji će se i ove godine održati na staroj lokaciji u Širokom Brijegu, opet priprema bogat program i vrijedne nagrade za glazbenike, filmaše i pisce kratkih priča. Detaljan program festivala bit će uskoro objavljen.

Svake godine na festivalu nastupe i specijalni glazbeni gosti, a do sada su uz festival bili S.A.R.S., Goran Bare & Majke, Letu Štuke, Hladno pivo, Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, Belfast Food, Dubioza Kolektiv, Elemental, Kries, Zoster…

Za više informacija o samom natječaju posjetite službene stranice festivala i Facebook stranice WHF-a./HMS/

more recommended stories