Published On: Sri, stu 10th, 2021

WASHINGTON Biden i von der Layen danas o zapadnom Balkanu

Joe Biden, predsjednik SAD, danas će se sastati s Ursulom von der Leyen, predsjednicom Europske komisije, u Bijeloj kući u Washingtonu, a očekuje se da će jedna od tema razgovora biti situacija na zapadnom Balkanu, prenosi Reuters.

U priopćenju Bijele kuće navodi se da će dvoje dužnosnika razgovarati i o trgovini i drugim pitanjima, u pokušaju da se poprave odnosi SAD s EU.

Biden i Von der Leyen nedavno su razgovarali, i to tijekom sastanka lidera Skupine 20 (G20) u Rimu i tijekom Konferencije UN-a o klimatskim promjenama u Glasgowu.

Bijela kuća navodi da će Biden i Von der Leyen razgovarati o pravilima ekonomije kroz zajedničku trgovinu SAD i EU, globalnom zagrijavanju, Ukrajini i zapadnom Balkanu.

– Predsjednik Biden potvrdit će podršku EU kao ključnom partneru SAD – navela je u priopćenju glasnogovornica Bijele kuće Emily Horne./HMS/

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Dražen
Dražen
16 dana prije

Jao, šta li će oni reći. Cijeli dan jest I pit ne mogu.

Dražen
Dražen
16 dana prije

Šta su rekli, šta su rekli….

Anonimac
Anonimac
16 dana prije

Zivila Herceg Bosna!
Kad more biti Srbimimuslimanimmore bitii Hrvatim. BIH je povjesno tlo Hrvata priko 1000 godina!

FRANO-MARXISTA
FRANO-MARXISTA
16 dana prije

OPET AMERIKA ,KRŠČANSKA LOPATA ,KOJA TOM LOPATOM ČISTI SVE ŠTO NE PRIPADA PO DUHU I UMU KRVOLOČNO ILI NE SLUŠA STOLJEČIMA UTVRĐENU ,KASTINSKO,KLASNO,PLJAČAKŠKO .ZLOČINAČKI NAUM VLADANJA ,TRBA DA PRETRPI INQUISICIJSKI ČEŠALJ ,A AMERIKA JOŠ SAMO OVDJE NA ABLAKNU IMA ŠANSU DA OPSTOJI SA SVOJIM GESTAPOVSKIM METODAMA PROVOĐENJA KRŠĆANSKIH NAUMA.

FRANO-MARXISTA
FRANO-MARXISTA
16 dana prije

KADA ĆE I DA LI ĆE UOPĆE AMERIČKI ČOVJEK SPOZNATI DA JE NJEGOVA KLASNO TERORISTIČKA DRŽVA ,U RATOVIMA POJUGO-ISTOČNOJ I ISTOČNOJ AZIJI,PREDNEJM I SREDNJEM ISTOKU I SJEVERNOJ AFRICI ,ZBOG KRŠAĆNSKO-KLASNIH INTERESA ,UBILA CC-6O MILJUNA ŽIIH BIĆA ,A U JUŽNOJ AMERICI I ZAPADNOJ EVROPI ,OD 6O-DESTIH GODINA PA DO RUŠENEJ BERLINSKOG ZIDA ,UBILA VIŠE LJUDI NEGO ŠTO ZA ČITAVO VRIJEME SVOJE KATOLIČKE PROPAGANDE PRIPISUJE ISOČNOM ,KOMUNISTIČKM BLOKU OD NJEGOVOG UTEMELJENJA DO DANAŠNJIH DANA.

Hodidjed
Hodidjed
Odgovori   FRANO-MARXISTA
15 dana prije

Frano. Evo na ovom ti se mjestu preporuča da se malo smiriš. Poludit ćeš ako ovako nastaviš. Nešto te opasno drma a za otići u šumu u partizane okasnio si bar 70 godina.