Published On: Čet, lip 9th, 2022

Wannabe srpski Komšić sutra objavljuje kandidaturu za Predsjedništvo BiH

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH, sutra (petak) će u Sarajevu predstaviti kandidaturu za srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine javlja Radio Sarajevo.

Mijatović će se ovom kandidaturom suprotstaviti kandidatima vladajućeg SNSD-a i oporbenih SDS-a te DNS-a.

guest
nije obvezno
19 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
SejdoKralj

Samo jedan je Sejdo Komšić – svi drugi su wannabe Komšići 🙂

Anonimac

Turccciin Mijatović bi treba da se kandidira za česa je jajjjcca dzihadiste bakiru

Anonimac

Mijatović je nelijeceni debil.

RTV Herceg-Donbas

Mijatović-Komšić-Bećirović u predsjedništvo! Za jaku BiH i rebošnjakizaciju odmetnika!!!

Bruce Lee 🐉🐲

toj trojici dodajemo još jednu budallu a to si osobno ti ili tiga lično ti..od nedavno je bilo tko bi vam našao treću budallu i vidi danas čuda ima vas i više od četiri .. puno puno više.

11 months ago zadnji put uredio Bruce Lee 🐉🐲
Anonimac

Kamo lijepe srece pa da i nama sine sunce i bolji zivot nakon 02.10 kad izaberemo ABD Becirevica Mijatovica Komsica tri prava gospodina

Anonimac

kakve koristi opet ste gaza

Anonimac

Svjesni gubitnik unaprijed, vjerojatno sa ciljem da se slika za plakate.

Kiseljak

Svu srecu mu želim umjeren politicar nije govedo ko traktorista.

Sabahudin

Izgleda da ti je traktorista taslacio hanumicu.

Anonimac

Sejdo i šemsudin mijatović i trezoraš i 3:0 za raspad pih.

🇵🇾👍🇵🇾

Mijatović Sejdo idiot

Kortikosteroidac

Ja mislim da bi ovaj zaposlenik džamije na sljedećim izborima u RS-u lako mogao prebaciti 200 i nešto glasova koliko je dobio prošli put. 300 i nešto glasova definitivno ne izgleda nedostižno. No bit će kako mu alah da

Esad Jaganjac

Milanovic, do podne partizan, po podne usthasa se nada da ce sa Dodikom konacno ostvariti plan o rusenju i podjeli Republike BIH po sporazumu Cvetkovic-Macek i dogovoru iz Karadjordjeva izmedju Tudjmana i Milosevica. Dodikova najva secesije ohrabrena je direktno iz Zagreba, a ponajprije od Zorana Milanovića, predsjednika Hrvatske. Za njega je Dodik partner, konstruktivan saradnik i čovjek s kojim se treba graditi politika i to paralelno dok sile poput Amerike i Velike Britanije tom istom Dodiku i njegovoj politici nameću sankcije. Da li je makar premijer Hrvatske Andrej Plenković svjestan kakav se imidž Hrvatske gradi u BiH? Posebno jer je lider HDZ-a Dragan Čović vješto godinama održavao odnos nezamijeranja sa Dodikom te partnerskog djelovanja HDZ-a i SNSD-a u državnim institucijama u posljednje dvije ili tri godine. Čović se čak obratio i u NSRS-u poručivši tamošnjim političkim predstavnicima da trebaju biti ponosni na entitet RS, Hrvatska politika u BiH Bošnjake optužuje za unitarizam, koji vide kao stvaranje bošnjačke cenzralizovane države. Onda se u međuvremenu pojave Amerikanci i sankcionišu jednog od čelnih ljudi HDZ-a Marinka Čavaru zbog blokade demokratskih procesa koji traju godinama. Dakle, Hrvatsku srčano hvali ruski vazal u BiH, a pojedine hrvatske političke predstavnike sankcioniše Zapad jer onemogućavaju demokratske procese. Čak su do jučer i izbori bili neizvjesni zbog takve politike. Postavlja se pitanje da li Plenković sve to svjesno dopušta.

Anonimac

Esade pišeš gluposti .Kakva podjela ,pa već ti je podjeljena čin imaš tri elektroprivrede ,tri televizije i mobilne operatore ,škole na tri jezika i da ne nabrajam …
To što je vama bakir isprao mozak o nekakvoj drugoj podjeli o tome bi se dalo malo duže razglabati
Da vi ne izabraste komšića za hrvatskog predstavnika vjerovatno ni čović se ne bi povezao sa dodikom .To je vaša zasluga ,gurnuli ste hrvate srbima i sad vam svi krivi .Što ste podvaljivali komšića i unazadili odnose sa hrvatima .E sad tražili ste dobili ste ovakvo stanje u BIH .
Sami ste tome krivi .

vitina

Kakav srpski Komšić? Ovog ne mogu Bošnjaci birati, ili bitno utijecati na njegov izborni rezultat. Jedna je hulja Željko Komšić!

Anonimac

Rijetko normalan Srbin. Sretno Vojine!

Anonimac

Vozdra federu koji briše komentare.

Sabahudin

Tip je probuseni kujton.