Published On: Pon, stu 8th, 2021

Vulin neprepričljivo objasnio zašto ne shvaća ozbiljno ‘trećeg bošnjačkog predstavnika’

Ministar unutrarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poručio je da ne sluša što govori “predstavnik Bošnjaka broj tri”, nelegalni član Predsjedništva Željko Komšić.

Vulin je rekao da će uvijek pažljivo slušati što govori “predstavnik Bošnjaka broj jedan” – Bakir Izetbegović i broj dva – Šefik Džaferović, ali ne i što govori “predstavnik Bošnjaka broj tri” – Željko Komšić, prenosi N1.

On je naveo da će ozbiljno shvatiti Komšića kada bude mogao doći u bilo koju općinu s hrvatskom većinom u Federaciji BiH ili kada ga službeno primi predsjednik Hrvatske kao “predstavnika Hrvata iz BiH”.

“Kod Bošnjaka se dobro zna da nije bitno što govori Komšić, već što kaže lider Stranke demokratske akcije /SDA/ Izetbegović”, rekao je Vulin nakon što je Komšić poslije sastanka sa zamjenikom pomoćnika američkog državnog tajnika Gabrielom Escobarom rekao da je “važno što kaže predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, a ne što priča Vulin”..

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
9 mjeseci prije

SEJDO NA HAPARATIMA.

Bojan
Bojan
9 mjeseci prije

Bosanska Krupa, grad u zapanoj Bosni koji ima i katoličku crku. Neupućeni bi pomislili ako ima katolička crkva onda vjerovatno ima i Hrvata. Znate li koliko Hrvata živi u Bosanskoj Krupi? jedna porodica. A znate li koliko je Komšić dobio glasova u Bosanskoj Krupi kao kandidat iz hrvatskog naroda? 2.798 glasova.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Bojan
9 mjeseci prije

Glasali za njega svetosavski teroristi

Hadži Murat
Hadži Murat
9 mjeseci prije

Klepavi cigan opet kao nešto prijeti. U vojsku ga nisu primili jalov lik

Hvo..zauvjek.
Hvo..zauvjek.
Šta ti kažeš na ovo?  Hadži Murat
9 mjeseci prije

Znamo mi tko i gdje su muslići glasali i za pokoj,krupu cazin,caz.srbljane sedru,buzim,pećigrad ,tamo bihaćku užu i širu općinu,,vakuf,kamenicu klokot izačić,bugar,sve do ripča i petrovca,ključ tamo su glasali više za sejdu nago bokira a glupa HR i HVO idu branit bihać da ne padne da se ne ponovi srebrenica to nam je najveća greška nikad si to neću oprostit..

kmee
kmee
9 mjeseci prije

Ha ha i ovaj ga pomnozi s nulom.
Fakat mi nije jasno sto ga muslimani ne uzmu za svoga clana predsjednistva i ovako se zauzimaju da ne mora biti srbin hrvat ili bosnjak, dakle neka se prijavi i vi ga izaberite.