Published On: Ned, kol 22nd, 2021

VULIN: Izetbegović nastavlja putem prvog radikalnog islamista u Europi

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je lideru SDA Bakiru Izetbegoviću koji je napao Srbiju optuživši je za “agresivni nacionalizam”.

– Jedini radikalni nacionalist čiji nacionalizam može destabilizirati Bosnu i Hercegovinu je Bakir Izetbegović. Glumeći žrtvu na isti način na koji je glumio posljednjih 30 godina, Izetbegović nije zaboravio za sve optužiti Srbe, ali jeste zaboravio objasniti zašto je SDA kao svoj konačni cilj odredila ukidanje Republike Srpske i zašto ni jednom nije kleknuo pred grobovima preko 3000 poklanih Srba u Podrinju ili masovnoj grobnici Srba iz Sarajeva na Kazanima – kaže Vulin.

Jedini radikalni nacionalizam, dodaje on, je Izetbegovićev nacionalizam koji Srbe zove “genocidašima” jer ni jedan srpski političar tako nešto ne bi izgovorio za Bošnjake.

– Pedeset jednu godinu od kada je Alija Izetbegović objavio Islamsku deklaraciju, njegov sin nastavlja putem prvog radikalnog islamista u Europi. Taj put je već doveo do građanskog rata u BiH, a sada od BiH pravi tamnicu naroda – zaključio je Vulin./HMS/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x