Published On: Sub, lis 30th, 2021

VULIĆEVA: Zvizdić nastavlja mobing nad zaposlenim Srbima i Hrvatima

Samostalni zastupnik, predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić i njegov kabinet provode odmazdu nad tajnicima koji dolaze iz reda srpskog i hrvatskog naroda, izjavila je Srni zastupnica SNSD-a u ovom domu Sanja Vulić.

Vulić je pojasnila da su tajnici ti u čijoj nadležnosti je Sektor za odnose s javnošću, ali kabinet Denisa Zvizdića je sve privatizirao.

Od trenutka preuzimanja predsjedavanja, Zvizdić je svoj kabinet stavio iznad tajnika oba doma. Niti ih što pita, niti u što uključuje! Naravno, da to nije u skladu sa zakonima i poslovnicima, a Zvizdić nastavlja praksu mobinga nad zaposlenima. To je radio i kao predsjedatelj Vijeća ministara kada je zaposlene Srbe i Hrvate rastjerao kao siročiće iz kabineta, maltretira ih na način tzv. praznog stola. Danas isti scenarij – monopol i jednonacionalnost Zvizdiću su najbliskiji – ukazala je Vulić.

Ona je navela da je na službenoj stranici Zastupničkog doma navedeno da se “visoki predstavnik” obratio zastupnicima i upitala tko je visoki predstavnik u BiH.

Valentin Inzko je naprasno otišao uz vreću novaca. Možda Denis Zvizdić zna od koga je nagrađen – rekla je Vulić./HMS/

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Klempo
Klempo
1 mjesec prije

Admin, obrisao si me, a istinu sam rekao. Pitaj bilećane.

Jurica
Jurica
1 mjesec prije

Jel se zvizda.. izda vratio u sda?