Published On: Sub, ožu. 24th, 2018

Vukovar u sat i pol prodao 173 dresa, a Dragovoljac svih 600!

 

Nakon što su 24sata ekskluzivno objavile priče o dresovima Dragovoljca i Vukovara 1991, nastala je prava pomama za crnim dresovima ova dva hrvatska niželigaša. Crni dres je izbacila i Hrvatska

Vukovar je ovoga petka zameten snijegom što drastično otežava ionako već teške pripreme slavonskog člana 3. HNL Istok.

Trener Ivica Radoš će reći kako nikad u težim uvjetima nije radio još od 1998. otkako je u klubu, no sve to pada u drugi plan zbog velikog ‘booma’ nadasve originalnog dresa kojeg su predstavili u četvrtak.

– Pa ovo je nevjerojatno, nisam mogao ni sanjati da će se događati ovakvo što! Kad je jučer izašao članak, za sat i pol vremena imao sam 173 narudžbe – otkrio nam je Radoš pa nastavio:

– Evo, zvao me čovjek iz Edmontona. Tamošnji Vukovarci iz Kanade žele naručiti dresove za sebe te ugostiti HNK Vukovar 1991 prvom prilikom. Pozvali su nas u goste i sve će organizirati, za nas je to ogromna čast, mi bi i biciklima krenuli tamo. Obećali su nam i finu donaciju za klub.

Reakcije na unikatan dres uistinu su – čudesne.

Sa svih strana pristižu pozitivni komentari, samo se o njemu priča i nogometni zaljubljenici traže što lakši način kako do njega doći.

A žele ga baš svi! Novi dres HNK Vukovar 1991 krase motivi Grada Heroja. Ispod grba trećeligaša nalaze se poznati Hegedušićevi stihovi iz pjesme ‘Stoji grad’, a desno od nje isijava slika vukovarskog vodotornja.

zgleda prekrasno…

– U ponedjeljak ćemo znati točan broj narudžbi… Ma, nema tko ne zove! Pozivi stižu sa svih strana, svi Hrvati i Vukovarci iz Irske, Italije, Njemačke, Austrije i Australije šalju upite. Osim toga, zvalo me i puno kafića koji su odmah naručili za svoje turnir momčadi cijele komplete – otkriva trener Vukovaraca pa dodaje:

– Znate, baš nitko ne pita za cijenu!

Cijena je, kako doznajemo, 250 kn. Riječ je o kompletu koji uključuje dres i šorc.

– S obzirom koliko neki drugi dresovi znaju danas koštati, ovo je prava sitnica – kaže Radoš.

Dragovoljac rasprodao već 600 komada!

I u pravu je. Uz Hrvatski Dragovoljac, Vukovar je vlasnik najljepšeg dresa u Hrvatskoj. Vjerojatno i šire, mnogi će se složiti. Same reakcije Hrvata, što u domovini, što izvan, govore same za sebe…

 

Ludnica je i u Zagrebu.

– Gori zemlja! U deset dana smo rasprodali sve što smo imali na skladištu. Svih 600 komada! Već deset dana sam za kompjutorom, ne prestaju stizati upiti sa svih strana, zvali su nas iz Švicarske, Njemačke, Austrije, Bosne i Hercegovine. Za dva, tri tjedna ćemo opet imati dresove, ali i to će vrlo brzo planuti, jer naručuju sa svih strana – rekao je Kristijan Japec, direktor Alpas Hrvatska.

24sata.hr

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer