Published On: Pon, lip 20th, 2022

Vukanović Dodiku: Grliš se sa Čavušoluom, ne znam jesam li se s majkom onako grlio

Vukanović bez dlake na jeziku kao i obično

 

 

Žustra rasprava se vodi na posebnoj sjednici NSRS u Banjoj Luci. Nakon izglaganja Srđana Mazalice iz SNSD-a, obratio se poslanik u NSRS Nebojša Vukanović.

Mazalica je rekao da je danas opozicija da bi uvijek glasao za veto člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika jer se tako štite interesi RS.

Poslanici danas trebaju da se izjasne o Odluci o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma o partnerstvu, trgovini i saradnji između Bosne i Hercegovine, Velike Britanije i Sjeverne Irske, usvojenoj bez konsenzusa na sjednici Predsjedništva BiH 8. juna.

Uslijedio je odgovor Vukanovića koji je rekao:

– Volio bih da vi patriote, i član Predsjedništva BiH, danas položite ono što ste potpisali u Briselu – rekao je Vukanović i nastavio:

– Pa odete u Tursku i grlite se sa Čavušoluom. Ne znam da li sam se sa majkom onako grlio kada se ne vidimo 15 dana. A kada smo mi bili u Vijeću ministara BiH, govorili ste izdajnici, poturice. Podnesite račun narodu! Vratite se u salu, nemojte bježati kao kukavica. Jesmo li saznali od vas koliko je marginalna trgovinska razmjena BiH sa Velikom Britanijom? Ovdje nas držite kao taoca. Vratili ste se u Sarajevo, kapitulirali, i sada pristajete na dodatnu centralizaciji BiH.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Kiseljak
Kiseljak
13 dana prije

Ha ha Vukanoviču krv nije voda.Pa vidiš traktoristu samo da brke pusti Isti Sulejman