Published On: Pon, kol 9th, 2021

Vukadin zahvalio Hrvatskoj za gašenje požara na krunidbenom mjestu kralja Tomislava

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin uputio je zahvalu Republici Hrvatskoj za pomoć u gašenju požara u Općini Tomislavgrad.

Vukadin je u svoje osobno ime i uime Vlade Hercegbosanske županije izrazio zahvalnost predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću, ministrima u Vladi RH Gordanu Grliću Radmanu, Davoru Božinoviću, Mariju Banožiću, županu Splitsko-dalmatinske županije Blaženku Bobanu i svima ostalima koji nesebično pružaju bilo kakav vid pomoći pri gašenju požara u Općini Tomislavgrad, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Naime, tijekom proteklog vikenda požari su zahvatili veliki dio prostora Općine Tomislavgrad, a u nedjelju su zaprijetili imovini i kućama lokalnog stanovništva. Zbog velikih razmjera požara i nemogućnosti stavljanja pod kontrolu upućena je zamolnica Vladi Republike Hrvatske za pomoć pri gašenju požara u Općini Tomislavgrad.

Vlada Republike Hrvatske u nedjelju je uputila dva aviona Canadair CL-415 iz sustava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH s ciljem stavljanja pod kontrolu i gašenja požara na području Općine Tomislavgrad, stoji u priopćenju./hms/

guest
nije obvezno
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x