Published On: Sub, lis 26th, 2019

Vujičić u Mostaru: Nadam se da ću inspirirati ljude da se nikada ne predaju

Australski motivacijski govornik Nick Vujičić, rođen bez nogu i ruku zbog iznimno rijetkog tetra-amelia sindroma, posjetio je u subotu Mostar u okviru bh. turneje gdje je u punoj dvorani Bijeli Brijeg održao predavanje.

U sklopu njegovog predavanja, nastupili su Zbor Srednje glazbene škola Ivana pl. Zajca, Mostarske kiše i grupa Dar.

Uoči mostarskog nastupa na konferenciji za novinare Vujičić je kazao kako se nada da će njegova poruka biti dobro primljena.

”Vjerojatno znate moju priču, ali svi mi u svom životu prolazimo kroz uspone i padove, a kad nam je potrebna snaga da idemo prema naprijed trebamo znati da to ne možemo učiniti bez Boga i da moramo ići dan po dan”, kazao je Vujičić.

Dodao je kako ga raduje što mladi znaju priču o njemu, prenosi bljesak.info

”Danas ćemo govoriti o ljubavi, nadi i vjeri, i uistinu se nadam kako će moja današnja prezentacija i prisutnost inspirirati mnogo ljudi da se nikad ne predaju i da uvijek idu prema naprijed u kakvim god životnim problemima bili”, istaknuo je Vujičić.

Izrazio je zadovoljstvo što gostuje u Mostaru kao i veliku zahvalnost svima koji su omogućili da se to realizira.

”Divno je biti ovdje u Mostaru i nadam se kako ću jednog dana cijelu svoju obitelj moći dovesti u Europu”, kazao je Vujičić.

Nick Vujičić rođen je 1982. godine u Melbourneu u Australiji, a od svoje 19. godine posjetio je više od 60 zemalja, pričao svoju priču i ohrabrivao ljude da ne odustanu od nade.

U posljednjih nekoliko godina Vujičić je posjetio Balkan u više navrata i govorio na velikim skupovima, a uz mnoge druge zemlje posjetio je i Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Mađarsku i Crnu Goru, te sada i Bosnu i Hercegovinu.

Osim u Mostaru, danas će također nastupiti i u sportskoj dvorani Novo Sarajevo u Sarajevu s početkom u 19:00 sati te u nedjelju, 27. listopada, u sportskoj dvorani Borik u Banja Luci s početkom u 17:30 sati.

”Vjerujemo kako će u Vujičićevom govoru svi oni koji su izgubili nadu ili koji ne vide smisao u svome životu, te svi oni koji bi htjeli biti ohrabreni, pronaći taj tračak svjetla i nade”, poručili su organizatori.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare