Published On: Pet, ruj 2nd, 2016

Vučiću sklon medij okomio se žestoko na Bakira Izetbegovića nazivajući ga ratouškačem

Srbijanski tabloid “Informer” koji je pod izravnom kontrolom premijera Srbije Aleksandra Vučića u svom najnovijem izdanju okomio se na predsjedavajućeg Predsjedništva BIH Bakira Izetbegovića.
Ovaj tabloid u svom sutrašnjem izdanju izlazi s naslovnom stranom na kojoj stoji “BAKIR SPREMAN ZA RAT “, dok se u tekstu navodi kako se lider SDA “stranim diplomatima pohvalio kako Bošnjaci imaju duplo više oružja od Srba” uz konstataciju ovog tabloida da ga jedino brine kako bi na napad na Srbe u RS reagirao Aleksandar Vučić .
bakir-informer2
Ovo je još jedan u nizu sumanutih naslova i tekstova ovog tabloida kojeg uređuje Vučićev trabant Dragan J. Vučićević , a koji u posljednje vrijeme širi paniku tekstovima poput: “Ustaški režim u suradnji s NATO sprema ‘OLUJU 2’, a meta je Republika Srpska ” ; ” Hrvatska hoće rat, priprema napad na zapadni dio Republike Srpske ” …
Informer je široj regionalnoj javnosti postao poznat nakon skandala s objavljivanjem lažnih “snimki seksa” hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović , nakon čega se urednik Vučićević javno ispričao kazavši da na fotografijama nije Grabar Kitarović već jedna porno glumica.
bakir-informer1
U Srbiji se čak prestalo i sa tužbama, koje su bile brojne iu korist oštećenih, protiv Informer jer je taj tabloid postao predmet ismijavanja u široj javnosti s obzirom da se, među ostalim, radi o mediju čiji glavni urednik Dragan J. Vučićević svakih 15 dana u prosjeku, najavi po jedan državni udar u Srbiji.
(Vijesti.ba)
guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x