Published On: Uto, kol 7th, 2018

Vučić: Sve što sam rekao o Hrvatskoj ponovio bih

“NAŠI odnosi nisu bili naročito topli, ne zbog odluke Srbije, nego zbog permanentnog vođenja politike protiv naše zemlje i našeg naroda. Moja želja za boljim odnosima Hrvatske Srbije ostaje.

Ja neću moliti i kukati zbog hajke i harange protiv mene, neka oni radije pogledaju što su radili. Ja sam govorio na jedan dostojanstven i miran način, ne iznoseći fašističke pozdrave. Što ne bih mogao reći da je bio slučaj u Glini i u nekim drugim hrvatskim mjestima.

Imamo molbu za njih. Kad god hoćete dobrodošli ste u Srbiju. Kad ne želite, ne morate. Ja od razgovora s bilo kim ne bježim i nisam kukavica.

Na ovu organiziranu hajku i harangu odgovaram mirnoćom i osmijehom. Samo molim da se ne vodi haranga protiv Milorada Pupovca jer mi on nije pisao niti sugerirao niti jednu jedinu riječ.

Ja želim nešto drugo reći. Učinili smo mnogo toga, i mnogo čime bi se mogla dičiti hrvatska predsjednica što je postignuto nakon naših razgovora, završavamo skoro 24 zahtjeva pripadnika hrvatske manjine u ovoj zemlji. Pročitat ću vam sve. To su stvari kojima se ja ponosim.

Milijun puta sam griješio, ali sve što sam rekao 4. kolovoza sam sam pisao. 10 puta sam pročitao, i ponovio bi i 11. put. Osim što bih produžio i mogao još nešto reći da kažem o načinu na koji je slavljena Oluja, pogotovo da sam mogao da pogledam dan unaprijed – 5. kolovoza”, izjavio je Vučić na presici.

0 0 glasovi
Article Rating
14.7K Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x