Published On: Ned, srp 8th, 2018

VUČIĆ NE ZNA ZA KOGA BI NAVIJAO U POLUFINALU ‘Isključio sam ton sinoć na televiziji, nisam više mogao slušati navijačke komentare RTS-a’

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao je subotnju utakmicu Hrvatske i Rusije i rekao da bi Engleska u polufinalu mogla imati u Srbiji više navijača nego ikad prije, pišu Večernje novosti.

– Gledao sam utakmicu, drugo poluvrijeme i produžetke, navijao sam za Rusiju. Pošto su me neki kritizirali, to je moje pravo. Srbija je demokratsko društvo u kojem svatko može navijati za koga želi – rekao je Vučić.

Kaže da je i prije utamice rekao da Hrvatska ima bolji tim, ali da ne vidi razlog zbog čega bi navijao za protivnike Rusije.

– Ni ja nisam fasciniran mnogo čime. Nisam oduševljen Thompsonovim pjesmama. I tisuću puta da bude takva utakmica, navijao bih za Rusiju. Pa neka se nerviraju oni koji se žele dodvoriti nekima na Zapadu.

Utakmicu je u Srbiji prenosila RTS čije su komentare mnogi u zemlji kritizirali. Vučić je rekao da su komentari dijelom bili previše navijački, no i da je isključio ton nakon nekog vremena. Još uvijek ne zna za koga će navijati u polufinalu, no napominje da će Engleska, čini se, imati više navijača u Srbiji nego što je ikad mogla zamisliti, pišu Večernje novosti.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x