Published On: Pon, ruj 24th, 2018

VUČIĆ: Iznijet ću frapantne dokaze o brutalnom miješanju Zapada u izbore u RS

Predsjednik Srbije i SNS Alekasandar Vučić obraćajući se u Beogradu članovima Glavnog odbora SNS da će, kada prođu izbori, iznijeti frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj.

“Nadam se da će sve biti u redu s Republikom Srpskom i našim narodom tamo”, kazao je Aleksandar Vučić, na sjednici Glavnog odbora stranke i dodao da se prvo kiselo nasmijao, a da potom nije znao što reći kada su neki govorili da se Srbija miješa u izbore u BiH, prenosi Tanjug.

“Sačekat ću kraj izbora, mi se nećemo mješati u odluku našeg naroda u RS, ali ću nakon izbora iznjeti dokaze, frapantne dokaze o najbrutalnijem mješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u RS. . . i još da nađu Srbe koji će Srbiju doptužiti za mješanje, onda vam je sve jasno…”, rekao je on.

Kazao je da miješanje ide do te mjere da veleposlanici zapadnih zemalja zovu ljude s lista pojedinih stranka, i prijete im da ne smiju promjeniti stranu ili bi u protivnom “odgovarali za zločine i koje su počinili, i koje nisu počinili”.

“Ovakvu knjigu imam da se vidi kako to izgleda, a naši Srbi su našli da Srbiji drže pridike. . . šta ćete. . . Srbija je uvek sve znala istrpiti”, rekao je predsjednik Srbije./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare