Published On: Pet, lis 29th, 2021

VUČIĆ: Izetbegoviću “pala kruna s glave” nakon par dana kampanje u medijima

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao je danas stanje u BiH. Kazao je da je više puta izrazio zabrinutost zbog situacije njoj.

“Interes Srbije je da imamo mir i stabilnost, a ne da ratujemo. Uvijek sam spreman za razgovore i nije mi bitno gdje će oni biti”, rekao je Vučić.

Podsjetimo da je lider SDA Bakir Izetbegović jučer kazao da je odustao od toga da ima sastanak s Vučićem u Beogradu, ali da se mogu susresti na nekom drugom mjestu.

Izetbegović je ranije rekao da mu “neće pasti kruna s glave” ako ode na sastanak u Beograd. No, nakon brojnih kritika bošnjačkih političara i sarajevske javnosti, Izetbegović je promijenio stav.

“Vjerojatno neću ići u Beograd, ali sam spreman sastati se s Vučićem”, rekao je jučer Izetbegović, dodajući da još ne zna kad i gdje bi se taj sastanak mogao dogoditi.

Vučić je danas rekao da se uvijek rukovodio time da vodi politiku, a “ne da najniži porivi onih građana koji nemaju nikakvu odgovornost vode mene”.

“Mi ćemo sudjelovati u razgovorima, svaki je blagorodan. Kada nema razgovora, imamo uvijek problema”, naveo je danas Vučić.

“Isto ću govoriti i istu želju za mirom i stabilnošću imat ću u Beogradu, Sarajevu, i svakom drugom mjestu. Za mene kancelarija, grad i mjesto u kojem se razgovori vode nisu bitni. Forma ma nikada nije interesirala. A to što neki kažu da im neće pasti kruna s glave, a poslije nekoliko dana kampanje u medijima i na društvenim mrežama, kruna padne s glave, to nemojte mene pitati”, prokomentirao je Vučić./HMS/

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Klempo
Klempo
1 godina prije

Nikad Bakir nije ni imao krunu na glavi. Imao je samo fes.

Klempo
Klempo
Šta ti kažeš na ovo?  Klempo
1 godina prije

Prelivoda. Danas vako, sutra nako.