Published On: Čet, ruj 17th, 2020

VRATIO SE HABIBI: Radikalni ideolog Željka Komšića poziva na fizičke obračune sa Srbima, nakon što Bošnjaci eliminiraju Hrvate, koje naziva “srpskim štitom”

 

“Stvar je jasna; kad velikosrpska politika izgubi štit u vidu HDZ-a u FBiH, onda se rokamo otvoreno šakama u glavu. Ovako (*naš udarac dok udaramo) zvoni od štit.

Uzeti im štit ( Hrvate uzeti Srbima), Dom naroda u FBiH – (*uzeti Hrvatima)

Eto baš tako zvuči savjetnik čovjeka kojeg je onomad zagrebački Jutarnji ali i njemački Speiegel nazvao “umjerenim kandidatom ljevice”. Savjetnik Željka Komšića.

Ironija je što su i jedan i drugi i Komšić i Hebibović na proračunu države koji i dalje pune Hrvati.

Na prostoru hrvatskih kantona još uvijek se nije pojavila kopija američkog pokreta “No Taxation without representation”, nema plaćanja poreza bez predstavljanja. Daleko su članovi molitvenih zajednica od američke kulture življenja i osjećaja za pravdu i slobodu. Kad te 500 godina jataganom u roblje goni Osmanlija, dok ti majku koju plače drži fratrizančina koji će potom uvjeriti selo da nema potrebe za vojnom pobunom, naprosto se stvori bijedna nacija. Matrijarhat narod. Narod pobijenih očeva i djedova. Narod koji je doživio najgori duhovni i kulturološki genocid na tlu Europe. O biološkom da ne govorim.

Ne postoji niti jedan lider HDZ-a koji je ikada pozvao na lupanje fiskalnih kasa i građansku neposlušnost. Nema reakcije HDZ-a niti kada Bisera Turković izjavi da su Dodikove priče kako Bošnjaci majoriziraju Hrvate, deplasirane i lako provjerljive kao laž.

KOMŠIĆEV SAVJETNIK O HRVATSKOJ PREDSJEDNICI: “Ova foka opet sere jebo joj Islam mater, treba im pustiti priču o vehabijama po Jadranu…”

HDZ kao da je postao stranka penzionera. Teškoglagoljivih. Impotetnih ponavljača fraze “Na jedan poseban način”.

Koji na neki način svojom inertnošću služe kao eutanazijsko oružje za sporo umiranje hrvatskog naroda.

U tome im svesrdno pomaže i kler,  naše vrlo “fra svećenstvo” “mala braća naše velike tragedije” koji malo hvale nas, malo Ahdnamu, malo pljuckaju po Vatikanu pa se malo klanjaju,   također još jedan budžetski parazit.

Evo sad su opet od 21 milijun kuna RH proračuna ćopili 2/3. I ponovno nas svijetu predstavili kao molitvenu zajednicu. Samoumiruću.

I HDZ i kler, tvrde da su tu oduvijek uz svoj narod. Možda u tome i jeste problem.

Možda bi trebali da se konačno, ili barem privremeno  skinu s grbače naroda dok se narod sam ne obračuna s ljudima poput Habibija i ostalih.

Naprosto je nepodnošljiv, ponižavajući status u kojim nas HDZ drži. Kao dvostruko roblje.

Porobljeno od postdžihaističkog džihada *Prostora džihada,  a potom porobljeno zbog same nemogućnosti izbora.

Netko je mudar negdje napisao da je najveće nasilje nad nekim narodom nepostojanje izbora.

U koje nas je dovela politika SDA kojoj je svo ovo vrijeme opet salutirao HDZ. Neradom i lutanjem. Lakim notama. Umjesto da su pustili narod da ispolji svoje građansko pravo, građansku neposlušnost, sustavu poreznog , medijskog, kulturološkog, sudskog i svakog drugog progona po naciopnalnom ključu, utišavanjem pobune Hrvata uradili su što? Načinili su amebu od hrvatskog društva u BIH.

Što je nužno dovelo do strahovlade prosječnosti.

Ne samo u HDZ-u nego na svim razinama svih institucija.

(Šalimo se za ovo “institucija”. Koje su zapravo oni institucije uopće podigli?)

No vratimo se na fenomen vehementnog mladog radikala Habibija.

Koji je svojedobno startao kao marksist u JOSD-u da bi se obreo, i uhljebio na mrskoj mu konstitutivnoj plaći.

Kako je srpski klub Doma naroda u FBIH odavno pod bošnjačkom kontrolom (multietničnost dabome) jasno je što Hebibović predlaže.

Ono što je jučer kazao i Bakir.

Odavno je već poznato da izjave koje je nekad pisao Hebibović , čovjekoliki mladić krhke građe s viškom nekontroliranih emocija, kada je govorio o “sovjetskom modelu konstitutivnosti koji je prevaziđen” “ograđivanju Bošnjaka žicom” i “manjini koja neće vladati većinom” preko noći postadoše rečenice Emira Suljagića, Reufa Bajrovića, Komšića a malo nakon toga i Bakira Izetbegovića.

Sve to opet svjedoči na kakve je niske grane pao i sam bošnjački politički vrh. Nalaze se u stadiju bezidejnosti, vođeni biserima ljudi u kasnom pubertetu, prepadnuti od američkih sankcija i istraga.

Naprosto je do sada bilo nevjerojatno da su se Amerikanci u BIH obračunali sa svima, ponajviše sa svojim vojnim saveznicima 90-ih, Hrvatima, narodom Petra Hercega. US nacionalnog heroja, marinca, a najmanje s onim koji su ubili 3000 US građana 9/11. Ideolozima Armije BIH. Koja je od svih armija svijeta dala najveći postotak napadača na Twinse.

Hebibović nakon govora mržnje u kojem je prijetio slanjem vehabija na Jadran, i psovao hrvatskoj predsjednici što je već psovao danas ponovno prijeti.

I sve to suprotno kaznenom zakonu FBIH. Koji kaže:

 Članak 149. Napad na ustavni poredak Federacije Tko upotrebom fizičke sile ili prijetnjom upotrebe fizičke sile pokuša promijeniti ustavni poredak Federacije ili svrgnuti njene najviše institucije, kaznit će se kaznom zatvora najmanje pet godina.

I umjesto da gledamo kako SIP-a upada u ured Komšića., kako Tužiteljstvo BIH progoni Suljagića zbog priznanja o pljačkaškoj politici Platforme, umjesto da gledamo Biseru Turković na sudu kako odgovara na pitanje na osnovu čega je korumpiranim ljudima s fake CV-om izdavala VSS plaće, mi gledamo šta?

  • Šerijat. Tišinu države na kršenje zakona kada ga krše muslimani.
  • Bakira Kako prijeti Zagrebu nakon što je treći put ponizio Hrvate Komšićem, i uz to govori o poštivanju BIH.
  • Bakira kako javno priznaje da sa SDA nema dogovora sukladno načelima Hudejbejskog mira.
  • Biseru Kako uvjerava svijet da nema majorizacije, dok Josip Brkić šuti (Mjesto joj prepustio Čović)
  • Hebibovića koji najvaljuje fizičke obračune sa Srbima nakon što završe s Hrvatima (Naravno frajer se poziva na množinu, ta neće on biti darovatelj svoje krvi, on dariva tuđu krv)
  • Komšića kako Milanovića naziva Lukašenkom
  • Čovića kako umanjuje Bakirovu razinu prijetnje i pokušava cijelu sramotu poludjelog bošnjačkog vrha , staviti u europske okvire, i vrijednosit. Na jedan poseban način.
  • Čavaru , koji iz Sarajeva šalje novinske izvještaje, hineći političkog analitičara a ne šefa Federacije. I umjesto da najavi npr. raspuštanje Vlade FBIH, ukoliko Bakir ponovi svoju prijetnju, završi s FBIH i pozove kantone da do donošenja Izbornog zakona sve ovlasti FBIH preuzima država, upravo po njegovoj odluci , mi gledamo što još?

Jebo lud zbunjenog.

 

Komšićev glasnogovornik Hebibović drugi dan za redom napada Hrvatsku i Plenkovića

Savjetnici ‘hrvatskoga’ člana BiH Predsjedništva redom Bošnjaci

I za kraj trik pitanje: Što mislite koja je tajna veza izmeu Hebibovića i Martine Mlinarević?