Published On: Čet, ožu. 16th, 2017

Vraća se popularna serija „Zakon braće“

 

Popularna serija „Zakon braće“ ponovno se vraća na male ekrane.

Originalnu glumačku postavu serije koja se prestala prikazivati 2009. godine, a koju su činili Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar i Paul Adelstein moći ćete gledati i u novoj sezoni. Na ekrane se vraćaju s novim avanturama, napetim zapletom i originalnim likovima koji su snažno obilježili i ranije sezone serije.

Originalna akcijska drama vrti se oko Michaela Scofielda (W. Miller), mladog čovjeka koji je odlučan u namjeri da spasi brata Lincolna (D. Purcell) od smrtne kazne koju čeka u zatvoru, a na koju je nepravedno osuđen. Smišlja kompleksan plan za spašavanje brata i odglumi pokušaj pljačke banke kako bi ga smjestili u isti zatvor gdje mu se nalazi brat. Nakon uspješnog bijega iz zatvora, stvari se kompliciraju.

U novim epizodama koje su snimane u Maroku, otkriva se kako je Michael, čijom navodnom smrću serija završava, zapravo živ i nalazi se u zatvoru u stranoj državi. Lincoln i Sara (S. W. Callies) Michaelova supruga, ujedinjavaju se da bi osmislili najveći plan bijega do sada. U tome će im pomagati tri opasna zločinca koja su se nalazila u zatvoru Fox River s Michaelom, Sucre (A. Nolasco), T-Bag (R.Knepper) i C-Note (R. Dunbar).

„Prison break“, odnosno „Zakon braće“ pokazao se po ocjenama kritičara i publike kao pun pogodak odmah po prikazivanju prvih epizoda prve sezone. Serija je nominirana za „Zlatni globus“ u nekoliko kategorija, a na drugim dodjelama imali su 26 nominacija i 4 nagrade. Isti producentski tim koji je radio na prvim sezonama, radit će i u nastavku.

Premijera nove sezone je 4. travnja 2017. Na stranici IMDB, serija „Prison Break“ ocijenjena je s visokih 8,5/10.

Pogledajte i službeni trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Oznake:,

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer