Published On: Wed, Jul 6th, 2016

Vojislav Šešelj: Dolazim u Republiku Srpsku, izazvaću veliki politički skandal

Sigurno ću ući u RS, a kad se tamo pojavim izbiće veliki politički skandal. Onda će teško biti da me za kratko vrijeme izbace – rekao je Šešelj, ne želeći otkrivati ​​više detalja.

Lider SRS Vojislav Šešelj namjerava ubrzo posjetiti Republiku Srpsku, iako mu je odlukom visokog predstavnika zabranjen ulazak na teritorij BiH. Moguće je da Šešelj u RS doći već 12. srpnja, i ​​to u Bratunac, kako bi odao počast srpskim žrtvama. – Sigurno je da će izaslanstvo stranke doći. Što se tiče mog dolaska, još ćemo odlučiti o tome, jer mi je službeno zabranjen ulazak u BiH odlukom bivšeg visokog predstavnika Carlosa Vestendorpa. Međutim, mi ćemo uskoro da prekršimo tu zabranu. Na nekom mjestu iu određeno vrijeme ja ću ipak prijeći tu graničnu liniju i pojaviću se u RS, ali o tome nikako nećemo unaprijed obavještavati. Sigurno ću ući u RS, a kad se tamo pojavim izbiće veliki politički skandal. Onda će teško biti da me za kratko vrijeme izbace – rekao je Šešelj, ne želeći otkrivati ​​više detalja.
On je ujedno negirao medijske spekulacije da bi 11. srpnja mogao doći na komemorativni skup u Potočarima. – Mi idemo u Bratunac da odamo počast ubijenim Srbima. Ne pada nam na pamet da idemo u Potočare – poručio je Šešelj a prenosi Slobodna Bosna