Published On: Sri, lip 23rd, 2021

Voditeljica se bori s rakom: “Vjerojatno neću vidjeti da mi djeca pune 18 godina”

Voditeljica Deborah James boluje od raka crijeva. Nedavno je javnost obavijestila da su testovi u londonskoj bolnici pokazali zabrinjavajuće rezultate.

“Istina je da moj rak nikada zapravo nije nestao. Zaspao je na kratko, ali se sada ponovno vratio i ovog puta lijekovi ne djeluju”, napisala je u svojoj kolumni za The Sun.

Na novim rendgenskim snimkama otkriven je novi, brzorastući oblik tumora u blizini njene jetre te on ne reagira na eksperimentalne lijekove, koje je počela uzimati prošle godine.

39-godišnja Deborah rekla je da njezin onkolog želi da se vrati na kemoterapiju. Istaknula je da ljudi s rakom crijeva žive najviše dvije i pol godine poslije dijagnoze, a ona se s ovom bolešću bori još od 2016.

“Iako se podrazumijeva da se osjećam kao da sam došla do samog dna, još uvijek ne odustajem od nade”, rekla je Deborah.

“I dalje se plašim, i dalje pretpostavljam svaki mogući scenarij. Još uvijek mrzim opću anesteziju i svaki put se bojim da se neću probuditi. Brinem se hoće li nešto krenuti po zlu. Bojim se da ću poludjeti usred noći, postati nervozna što moram spavati sama u bolnici. Pitam se i što ako umrem tijekom operacije”, ispričala je.

Sa suprugom Sebastienom Bowenom ima dvoje djece – sina Huga i kćer Eloise. Kaže da se boji da neće dočekati njihovu punoljetnost.

“Zaista mi je teško gledati svoju djecu. Imam 13-godišnjaka i 11-godišnjakinju i pitam se hoću li ih ikada vidjeti kako pune 18 godina. Vjerojatno neću. Sve što želim je imati budućnosti i sanjati o njoj. Želim doživjeti svoj 40. rođendan, napraviti veliku zabavu”, zaključuje novinarka.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>