Published On: Mon, Sep 4th, 2017

Vladimir Putin oženio trideset godina mlađu gimnastičarku?

Alina Kabajeva (34), za koju tvrde da je dugogodišnja partnerica Vladimira Putina, predsjednika Rusije, nedavno se pojavila na jednoj sportskoj manifestaciji u Italiji i to sa vjenčanim prstenom!

Novina na njenoj ruci navela je brojne medije da počnu špekulirati da su se njih dvoje vjenčali.
Glamurozna Kabajeva nije krila novi prsten na ruci, a glasine da su njih dvoje u vezi traju više od deset godina.

I dok Kremlj godinama demantira da je bivša olimpijska prvakinja u gimnastici ‘ruska prva dama iz sjene’, neki mediji čak prenose da Putin i Kabajeva imaju i dvoje djece.

Kabajeva, koja se od 2008. godine u javnosti nije pojavila u muškom društvu, iako je jedna od najpoželjnijih Ruskinja, prsten je nosila na prstu desne ruke, na kojem ga pravoslavci obično nose, prenose nezavisne.com.

Inače, prsten je od bijelog zlata i prilično upečatljiv. Inače, Kabajeva je snimljena u talijanskom gradu Pesaru gdje je proglašena ambasadorom predstojećeg Svjetskog prvenstva ritmičke gimnastike.

Ona je prihvaćajući ulogu ambasadorice rekla da je počašćena da kao predstavnica Rusije bude ambasadorica Svjetskog prvenstva u ritmičkoj gimnastici, piše dailymail.co.uk.

Podsjećanja radi, Putin se razveo od prve supruge Ljudmile 2014. godine, a razvod su zajednički objavili na jednoj ruskoj TV stanici. Inače, Irena Viner, koja je godinama trenirala Alinu Kabajevu je izjavila je da Alina ima sređen ljubavni život.

Kada Alina bude smatrala da je pravo vrijeme, ona će sama sve reći. Ja samo mogu reći da sam sretna zbog nje“, rekla je Vinerova.

I sam Putin je svojevremeno na pitanje o privatnom životu, veoma kratko odgovorio: “Naravno da imam privatni život, ali ne dozvoljavam da se bilo tko miješa u njega. To je nešto što morate poštovati“, rekao je Putin.