Srijeda, 17 srpnja, 2024

Vjernici pozvani da bojkotiraju BigBrother, navodno sadržio elemente sotonizma…

Must Read

Isti oni koji pljuju hrvatske svetinje promoviraju zastrašujuće podvige kojima je glavni cilj apsolutna destrukcija društva. Big Brother je smeće od emisije i to nitko ne može osporiti jer krajnji cilj ovog projekta je zapravo prikazati ono najodvratnije u ljudima raznim metodama manipulacije. To je zapravo svijet u malom, međutim to je druga priča. Ove godine Big Brother svojom najavom već govori da ga ne bi smjeli gledati jer ovdje se radi o čistoj prljavosti, crnilu, – sotonizmu, što se vidi iz same najave prepune simbolike.

Slogan emisije kaže : Tko će u raj a tko u pakao, međutim to je prijevara jer raja nema, već je u pitanju pakao iz dva ugla. Laž, sablazan. Demoni, sotona oskvrnjivanje svetog kroz prikaz ispijanja Kristove krvi, masonerija, ismijavanje s Duhom Svetim kao prikaz bijelih golubica itd – sve to sazdano je u najavi ove emisije.

Naime, Big Brother nije ni počeo, a već je jasno da je riječ o prljavom ataku usmjerenom isključivo na Boga. Da,  baš na Boga. Na Boga, na čistoću srca, na ljudsko dostojanstvo i čestitost.

Ne, mi ne kažemo da svi u Hrvatskoj trebaju biti vjernici, ali raditi projekte tako da se sablažnjava vjera većinskog stanovništva u državi je strašno i uvredljivo. Zapravo to je pogubno po društvo u cjelini, ako to dopustimo. A dopuštamo iznova i iznova…i onda se čudimo da nam je loše!

Samo zamislite mlade i djecu koji u potrazi za smislom života isti upijaju preko ove emisije. Ne, Big Brother nije zezancija i produkcija itekako zna što čini. Ići plasirati katoličkom društvu sotonizam? To nije slučajno, to nije filmski… to je apsolutno namjeran atak na Boga u Hrvata.

Međutim, po komentarima na ovaj bolesni video primjećujemo da samo mali broj ljudi zapravo vodi što se događa pred našim očima i to je ono što zapravo straši. Zar smo toliko nisko pali?

Poznato je naime da je ova emisija projekt iluminata koji nam preko nje pokazuju što rade ‘ovcama’ u globalnom smislu. Poznato je da emisija zamišljena kao eksperiment nad ljudskim bićima, ali ovo je prvi put da producenti emisije jasno daju do znanja kome i zašto služe. Hoćemo li ostati slijepi? Pogledajte video kojim se oskvrnjuju svetinje Katoličke crkve – iste one crkve kojoj pripada većina stanovništva! Zrinka K l dnevno.hr

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Ljubuški – ponuda uz Trebižat sve primamljivija

Ljubuški privlači sve više gostiju sa svojom ponudom na Trebižatu. Kravica ili Koćuša odavno su poznata odredišta ljubitelja prirode...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -