Published On: Ned, svi 14th, 2017

VJENČANJE OD MILIJUN DOLARA: Mostarka se udala za bogataša iz Novog Zelanda

Neville Crichton, milijunaš i biznismen iz Novog Zelanda oženio je Mostarku Nadi Hasandedić (37), a na luksuznom vjenčanju prisustvovali su gosti “teški” nevjerojatnih 6 milijardi dolara.

Ceremonija je obavljena pred 250 gostiju u Velikoj sali univerziteta u Sydneyu. Organizacija je koštala oko milijun dolara, a gosti, čije kombinirano bogatstvo prelazi šest milijardi dolara, zaista su uživali.

Daily Mail javlja da je Hasandedić impresionirala prisutne izgledom kada je stigla u Rolls Royceu obučena u vjenčanicu boje šampanjca okićenu dijamantima.

Kako prenosi Dnenvi avaz, Nadi vuče korijene iz Mostara. Kći je pokojnog Mugdima Hasandedića.

Inače, Nadi je slavu stekla i kao model. U Australiji je jedna od najpoznatijih manekenki, a redovno dobiva pozive za nastup na najvećim svjetskim modnim revijama. Hasandedić je ujedno je i menadžerica u Christian Dioru.

Crighton je u Australiji poznat po tome što se obogatio trgovinom luksuznim automobilima, a trenutno je jedan od najvećih uvoznika Ferrarija u Australiji. Njegovo bogatstvo se danas procjenjuje na vrtoglavih 400 milijuna australijskih dolara.

Očekuje se da će par medeni mjesec provesti putujući po Europi./HMS/