Published On: Ned, ožu 14th, 2021
#3rd | By Desk

Vitezovi kraljevskog grada Jajca posjetili područja Gline i Petrinje stradala u potresima

Jučer su članovi udruge “Vitezovi kraljevskog grada Jajca” posjetili područja teško stradala u potresima u Glini i Petrinji kako bi izrazili solidarnost s građanima, posebno s našim Jajčanima, koji su pretrpjeli velike materijalne štete i teške traume.

U Petrinji ih je primio potpredsjednik Vlade RH i ministar hrvatskih branitelja, te čelnik Stožera civilne zaštite za saniranje posljedica potresa, gosp. Tomo Medved. Zahvalio se članovima Udruge, te svim Jajčanima koji su na bilo koji način pomogli stradalima u potresima u R. Hrvatskoj i na taj način pokazali ljudsku solidarnost s onima koje je zadesila ova teška katastrofa.

Članovi Udruge posjetili su i nekoliko obitelji iz Jajca koji žive na ovom području, te im pružili potporu u nadi da će posljedice ovih potresa što prije biti sanirane kako bi se život na ovom području normalizirao. Prenijeli su im i tople pozdrave i riječi ohrabrenja svih naših sugrađana.

Sredstva prikupljena humanitarnom akcijom koju je pokrenula udruga “Vitezovi kraljevskog grada Jajca” doznačena su kao skromni doprinos ove Udruge, njenih članova i svih Jajčana u saniranju šteta prouzročenih potresima, prenosi Volimjajce.com