Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Višković: Pokušavaju se postaviti poslušnici koji bi trebali izvršavati prljave poslove Zapada

Must Read

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je, nakon žrijebanja održanog u CIK-u, da su tvrdnje predstavnika Vlade Srpske da Centralna izborna komisija BiH postaje još jači instrument u rukama zapadnih ambasada, neutemeljene. a zapadne zemlje su se obistinile.

“Da će se dvije godine od završetka Općih izbora na prostoru BiH promijeniti volja naroda i da se time na sve načine nastoje instalirati sljedbenici na vlast, koji bi u narednom periodu trebali provoditi te prljave i nečasne radnje koje zapadna veleposlanstva provode u BiH u obračunu s Republikom Srpskom”, kazao je Višković.

Premijer je naglasio da je Narodna skupština jedino mjesto gdje se odlučuje o izaslanicima u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH.

“Ali očito je da moćnici vjeruju da preko svojih poslušnika u Središnjem izbornom povjerenstvu mogu kršiti Ustav i zakone ove zemlje. Što se tiče samog ždrijeba, rezultat smo znali i prije današnjeg dana, a u narednom razdoblju ćemo Moramo se još jače i žešće boriti, borimo se za obranu Republike Srpske, ali sada ne samo od pojedinih stranih veleposlanstava, već i od domaćih poslušnika”, istaknuo je Višković i zaključio:

“Građanima Republike Srpske poručujemo da ćemo učiniti sve da sačuvamo, prije svega, institucije Republike Srpske, sve nadležnosti Republike Srpske, kao i samu Republiku Srpsku.

Novom političkom prevarom Središnje izborno povjerenstvo je ranije danas ždrijebom PDP-u dodijelilo petog delegata u Domu naroda Bosne i Hercegovine.

Prema CIK-u, PDP-ov Nenad Vuković trebao bi zamijeniti Snježanu Novaković Bursać (SNSD).

- Advertisement -

12 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Ako Kamala Harris zamijeni Bidena, istraživanje pokazuje da bi se vodstvo Trumpa u anketama samo povećalo

Nakon katastrofalne izvedbe predsjednika Joea Bidena u debati, istraživanje je pokazalo da bi se, ako ga demokrati odluče zamijeniti...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -